sunnuntai 12. toukokuuta 2013

kouluilua ihanassa ilmassa!

Moikka! Olin tänään ratsastelemassa taas Iida-Marin ponilla, Lumilla. Ulkona oli todella kiva sää (:! Aurinko on paistanut koko päivän, ihanan lämmin muttei kuitenkaan tuskaisen kuuma. Kesä ♥

Aluksi otin ympyrällä käynnissä asetusta & taivutusta ja eteenpäinratsastusta. Lumi on aika laiska poni yleensä, mutta kunnon työstämisen jälkeen se liikkui kivasti pohkeen edessä, käynnissä ja ravissa. Ravilisäyksetkin sujuivat hyvin. Iitu rääkkäsi mua hetken niin, että menin ravia ilman jalustimia keventäen ylös-ylös-alas-ylös-ylös-alas. Ei meinannut onnistua, odotan innolla että pääsen leirillä Mian rääkkitunneille, siellä nimittäin tehdään tuota joka tunti!

Laukatkin menivät hyvin, välillä poni kiihdytteli ja välillä hidasteli. Lopuksi menimme kakspäällä, ja menin joka askellajia vähän ilman satulaa. Kävelimme maastossa loppukäynnit.

Huomasi että lumi toimi paremmin kuin ennen, laukat nousivat heti ja poni liikkui pätkittäin todella reippaasti ja mukavasti. Ehkä olen sitten kehittynyt vähän viime kerrasta ? ;)

Uusia kuvia ei ole, joten tässä muutama vanhempi kuva minusta ja lumista:


hyi mikä istunta :D!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥