tiistai 28. toukokuuta 2013

En ymmärrä, miksei enää suju. Hevonen on outo enkä osaa enää ratsastaa. Päätin, että pidän lakusta parin viikon tauon, tietysti hoitelen sitä niinkuin ennenkin, mutta en ratsasta sillä. Ratsastelen muilla hevosilla muutaman viikon, ja katson sitten tilannetta uudelleen. Se hevonen on muuttunut. Huonompaan suuntaan. Ei hoitaessa ja muuten käsitellessä, vaan ratsastaessa, varsinkin esteillä. Toivottavasti se ei ole rikki mistään. En vain ymmärrä.









80cm


"hyvinhän tuo meni" juu ihan ok, muttakun tuo hevonen ei vain ole enää sama hevonen.


10 kommenttia:

  1. Voi olla, että Laku ja muut hevoset on vain innoissaan kesästä. Sillä mulla on käynyt ainakin niin, melkein joka kesä kun oon ollu mettiksessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei, laku ei ole innoissaan. Juuri innokkaan vastakohta. Tai ehkä se on innokas, mutta ei kuitenkaan.. Tätä on niin vaikeaa selittää :s!

      Poista
  2. Hei mullekki tulee usein tollasia kausia, et tuntuu et mikään ei onnistu! :) Ei kannata lannistuu tollasesta ;) Mut ihan hyvä varmaan et pidät vähän taukoa, ehkä se sit syttyy uudestaan vähän ajan kuluttua!

    VastaaPoista
  3. Järkevä kysymys tähän aiheeseen Venla -.-

    Mutta, Marisa kokeile vaikka kesän jälkeen uudestaan Lakua jos se silloin olisi taas normaali. Ethän tietenkään unohtaisi Lakua mutta kun pidät hetken taukoa ja aloitat sitten taas lakun kanssa :)

    VastaaPoista
  4. Voi sua, miten se hyppäsi huonosti, mun mielestä se kun näytti niin kivalta :<
    Valota vähän muru

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis joo se hyppäs hyvin ja näin mut se oli ihan outo, enkä tajuu mikä muhun on mennyt, mun istunta on mennyt ihan kamalaks..

      Poista
  5. Sä voit lainata Ossia, se herra piristää joka kerta ;)
    Mutei, mee ihan oikeesti sillä!

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥