lauantai 5. lokakuuta 2013

flecki "pisama"

Vihdoin pääsin tallimme melko uuden tulokkaan, pisaman selkään! Tunti oli koulutunti ja opettajana kata.

Aloitimme verryttelemään hevosia käyntiväistöillä ja raviympyröillä. Pisama oli sopivan herkkä ja kuunteli istuntaa todella kivasti! Se alkoi myös kantamaan itseään paremmin väistöjen aikana, ja oli todella hyvä!

Laukkasimme jo aika alussa kahdella ympyrällä, laukka ei sitten ihan niin hyvin onnistunutkaan. Sain sen kyllä aika nopeasti rennoksi laukassa, mutta joko kaahasimme tai laukka ei säilynyt. Hevonen oli kuitenkin hieno ja yritti parhaansa, kuskin pitäisi mennä takaisin alkeiskurssille treenaamaan vähän istuntaa kuntoon! ;)

Tulimme myös laukassa pari kertaa kokorataleikkaan, millä laukka piti saada pysymään kokoajan samana. Pisama yritti kovasti vaihtaa, mutta kerrankin onnistuin jossain ja pisamakin ymmärsi ettei nyt kuulu vaihtaa!

Tulimme myös kerran pituushalkaisijalle harjoitusravissa ja teimme tasapysähdyksen I:hin joka sujui todella hyvin (:

Tykkäsin pisamasta todella paljon ja sovin kuulemma sen selkään, noh en nyt itse tuosta sopimisesta tiedä mutta tykkäsin siitä kuitenkin paljon, ihan mun tyylinen hevonen !

video

2 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥