keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Takaisin tamman selkään ♥

Viime maanantaina (7.10) meillä oli estetunti, ja menin vadelmalla.

Alkutunnista se oli todella jännittynyt, ja kulki ihan pää pilvissä. Laukassa se on kuulemma alkanut ryöstämään ,mutta se laukkasi melko rauhallista ja hyvää laukkaa.

Hyppäämisen aloitimme pikkukavaletilta, mitä tulimme niin kauan kunnes laukka vaihtui hyvin. Vadelma oli todella hieno, ja saimme laukankin vaihtumaan!

Tulimme lopuksi kavaletin perään pystyä, joka ei mennytkään niin hyvin, mutta tamma oli super, kuski vähän mokaili ;)!

Ja vadelmalla on tosiaan hypätty vasta todella vähän, metsäkylässä alle 10kertaa, enkä usko että sitä ennen lähes ollenkaan. Tästä johtuen tehtäviä helpotettiin meille ja esteitä laskettiin. Vadelma haluaa kuitenkin aina oppia uutta, ja pitää hyppäämisestä paljon, ja se on tärkeintä ! ♥

Aika lyhyt kirjoitus, mutta kuvia on senkin edestä ! Kiitos Ellalle kuvista !♥





ohoh mulla on jopa siedettävä istunta ! Mulla valuu jalat hirveen eteen tossa vadelman satulassa (monsterin penkki mutta kun istun tuossa satulassa monsterin selässä niin ongelma ei ole yhtään niin paha..), mutta tässä ne ovat LÄHES oikealla paikalla. 

ravistus :3 noi korvat !! ♥ 




mamman tuleva estetykki ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥