tiistai 21. lokakuuta 2014

Kuvia

Käytiin tossa jonkin aikaa sitten ottamassa rippikuvia ponien kanssa- tosin ei niistä oikein rippikuvia tullut kun mulla oli hiukset vaan letillä eikä kummallakaan ollut ruusuja mutta eipä tuo haittaa! 



poni on niin söpö :DD♥ 






Prinssillä on nyt joku allergia/ihottuma, ja se on eristyksissä sen verran että siihen ei saa koskea. Kävin sitä sunnuntaina moikkaamassa ja pikkuinen oli ihan alakuloinen mutta piristyi siitä nopeasti. Piti sitten pestä kaikki vaatteet heti kun pääsi kotiin. 

Eilen oli yksi epäonnistuneimmista tunneista ikinä radarin kanssa! Päätin ottaa satulan pois puomitunnilla ja koko tunnin radar yritti vetää päätä alas laukassa. Radarhan teki sitä n. kuukausi sitten ja oli edellisellä tunnilla saanut jonkun sillä tekniikalla alas, joten yritti sitä tietysti uudelleen..possu! 

Estekisoista tuli hylky, verkassa poni oli ihan hyvä mutta radalla.. Meidät hylättiin jo toisella esteellä.. No lisää treeniä vaan! Jos haluatte niin voin laittaa videon radasta kun saan sen, mutta en laita ellette halua, sillä se ei ole mitään kaunista katseltavaa :D 

4 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥