tiistai 28. lokakuuta 2014

Ilman satulaa

Pari viikkoa sitten sunnuntaina vanha opettajamme Kaisa tuli pitämään minulle, Emmalle ja Ellalle yksityisestetunnin. Kaikki menimme ilman satulaa, minä radarilla, Emma Pisamalla ja Ella Waltsulla. En ollut ennen mennyt Radarilla ilman satulaa kuin käyntiä, ja vähän hirvitti aluksi kun ravikaan ei ollut mukavimmasta päästä, mutta selvisin hengissä!

Hyppäsimme korkeimmillaan n.60cm pystyn ja Radar oli oikein hieno! Laukat vaihtuivat yhtä kertaa lukuunottamatta, poni suostui laittamaan jalan renkaaseen eikä pukittanut mua alas naistenistunnasta, super ♥

Tässä pieni kooste vielä tunnista :)



Lupasin laittaa videon meidän pieleen menneestä kisaradasta, ja tässä se video nyt sitten on :) Rakentavaa palautetta saa antaa mutta suorat haukut voi jättää pois.


4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) ja olen nähnyt videioita youtubesta kun ratsastat ja ratsastat todella hyvin, tuo kisa radarin kanssa: vaikka tuli hylky niin on se hyvää kokemusta teille kahdelle. :)
    Ja minkä rotunen Radar on? Ja onko Vadelma tuolla tallilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos todella paljon :)! Juu totta, kokemus tuokin ja todella opettavainen sellainen..:) Radarissa on ainakin eestinhevosta, en tiedä onko se eestiläinen kokonaan vai onko siinä jotain muutakin.. Vadelma ei ole tällä hetkellä metsäkylässä vaan asustelee muualla adoptiopuoliverivarsansa kanssa :)

      Poista
  2. Radar ei tainut olla hyppänyt kisoissa ton kokisia esteitä ja sitä epäillytti ne. Mutta ajan kanssa se niihin tottuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olimme menneet edellisellä viikolla 60cm harjoituskisoissa, joten en usko korkeuden olevan ongelma. Pikemminkin liika energia ja vauhti, liian rento verkka sekä ensimmäistä kertaa jalassa olleet takasuojat :)

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥