keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Metsäkylän Vinski "Vinski"

Edellisviikolla menin uudella tuttavuudella, vinskillä, puomeja. Vinski oli vähän laiskahko mutta kiltti ja kiva. Väistötkin alkoivat sujumaan loppua kohti! Tämän viikon maanantaina hyppäsin taas vinskin selkään, tällä kertaa esteille!

Alkutunnista verkkasimme ravissa puomeilla ja loivilla kiemuroilla sekä laukassa laukkasimme vain uraa pitkin pari kierrosta. Vinski oli vauhdikas mutta ihan ok.

En muista yhtään mitä hyppäsimme ensin, totaalinen blackout! Mutta videoita ei ollut kuin tuosta yhdestä esteestä, vaikka hyppäsimme parhaillaan kolmen esteen "rataa". Vinskillä oli hauska hypätä, tykkäsin kovasti tuosta pienestä suokkiruunasta :)!

videoon tästä. 




3 kommenttia:

  1. Moi, Kivasti meni. Itse en oo juurikaan hyppännyt kerran Röllillä ihan pienen ristikkon joka teistä voi olla maahankaivettu mutta minusta ihan kamalla puomi kauhistus. Niitä olis siten ensi viikkolla iik ja Orpolla miten se otus hyppää onko tietoo puomeilla se oli jo täysi hölmö yritti puomin jälkeen lähtee kahotamaan muiden perään. Apuva katastrofi tiedossa iik.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Orpolla on hauskaa hypätä :) tsemppiä, hyvin se sujuu!

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥