torstai 13. marraskuuta 2014

Halloweenkilpailut 2014

Sunnuntaina 2.11 olivat perinteiset halloweenkilpailut. Joka vuosi olen kisoihin osallistunut ainoastaan katsojan tai kuvaajan roolissa- esimerkiksi viime vuonna olin kisoissa nimetty valokuvaaja enkä sitten lähtenyt kisaamaankaan. Tänä vuonna ajattelin kuitenkin osallistua, luokkaan jossa oli enintään 60cm esteet.

Puku oli todella huonosti tehty enkä ostanut pukuun mitään lisää. Puin radarin ferrariksi ja olin itse ferrarikuski.

Emma teki radarille ihanan letin häntään!
 Verryttelyssä radar kyttäsi kaikkea mahdollista: kananmunia estetolpassa, tuomarin asua, merkkilippuna käytettyä leikkiveistä sekä katsomoa. Verryttelyssä oli siis mulla työtä saada se edes rentoutumaan, mutta se onnistui suhteellisen hyvin.

takki :D
Laukassa poni oli todella epätasainen, se kiihdytti ja hidasti sekä veti päätä alas. Aikaa laukata oli vain n. minuutti molempiin suuntiin, joten lopetin kun sain sen hetkeksi hyvään laukkaan.

Verryttelyhypyt menivät vähän sinne päin, varsinkin lyhyen sivun keskellä olevalle esteelle tuli kaksi tai kolme ohimenoa.
Rata meni hyvin muuten, mutta ensimmäiselle esteelle jouduin tulemaan ravissa kun radar ei ollut oikein hallinnassa. Puomit tippuivat, ja toiselle esteelle poni kiemurteli paljon. Sain sen kuitenkin yli ja päädyssä olevalle esteelle mentiin taas ravissa, koska siihen olivat kiellot tulleet verkassa. Viimeiselle esteelle tuli hyvä hyppy ja hanatimme täysillä maaliin :)


aww ♥ 


Radar pääsi myös tutustumaan tallityöntekijän asuun kuuluvaan hevoseen, joka ei ollut kovin pelottava! Kuitenkin hepan jäätyä radarin taakse se oli yhtäkkiä todella pelottava ja radar pääsikin multa karkuun kun pelästyi asua.. Saatiin poni kuitenkin nopeasti kiinni eikä se onneksi satuttanut itseään!

superponi♥ 
http://youtu.be/RLWoUXk1FtM

4 kommenttia:

  1. Mistä lataat musat videoihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan youtubesta, mutta seuraavaan videoon ajattelin etsiä jonkin sivuston miltä saa ladata musiikkia laillisesti ja ilmaisesti, youtube kun todella usein mykistää mun videot..

      Poista
  2. onko sulla uus kypärä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei ole, mulla oli kaverin kypärä lainassa kun meidän asuun ei ois oikeen mun vaaleensininen kypärä sopinut..:p

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥