sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Turbomamma

Menin muutama viikko sitten Orpolla puomitunnilla. Olin ihan innoissani, orpo on ihan superhauska heppa! Orpo ei kamalasti erikoisuuksia osaa ja sen takapääkin on todella huono, mutta se yrittää aina parhaansa. Sillä oli alusta asti todella paljon energiaa ja käteni olivat kovilla! Laukasta ja puomeista se vasta innostuikin, eikä mulla ollut kamalasti sananvaltaa kun tamma päätti lähteä. Menimme ravissa ja laukassa puomeja, ravissa myös yhdellä kädellä, jossa ideana oli saada pidettyä linja suorana ilman ohjia. Se sujui helposti meiltä, vaikka tammalla olikin vähän kiire ;) Orpo oli kuitenkin todella kiva, rento ja letkeä ja kulki pätkittäin todella nätisti. Vielä kun sen takapään saisi kuntoon ja toimimaan..:(

Tosiaan tuosta tunnista on kaksi viikkoa joten en sen enempää kerro koska en kamalasti muista :D Tästä pääsette kuitenkin katsomaan videota.


7 kommenttia:

  1. Moi, Menin viime keskiviikkona kanssa Orpolla ja laukatiin pääty ymppyröillä ja tuntu kokoajan et ohjat luistaa käsistä ja tamma lähtee käsistä.

    VastaaPoista
  2. Moi, Niin siltä vaikuti sillon vielä oli se kamala myrsky. Rölli taisi katsoo sitä touhuu pilven reunalta Bellan kanssa ja ne hirnu siellä et nyt hölmö oot kiltisti ja lopetat ton sekoilun tai muuten.

    VastaaPoista
  3. Voitko tehdä mettiksestä äänivideon? Ne on niin parhaita :D. Mutta kiva postaus, haluisin itsekin aloittaa Mettiksessä mutta asun liian kaukana :(. Ja hyvä blogi muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin mä yrittää tossa joululomalla jotain väsätä :p kiitos paljon!

      Poista
  4. Nyt Orpo oli yllätävän kiva jopa laukkassa Joy oli ensimmäistä kertaa meidän tunnilla mukana.

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥