lauantai 25. heinäkuuta 2015

Leiripostaus: Kuusikorven kasit 2015 osa 2

Keskiviikko

Aamutunti oli estetunti, ja ratsuksi sain arton. Arto oli erittäin rasittava ratsastaa aluksi, oikoi, ei taipunut ja väisteli vesilätäköitä. Opettajan ärähtäessä minulle että "ratsasta" aloin itse keskittyä ja hevonen muuttui todella mukavaksi. Hypyt sujuivat suurimmilta osilta hyvin, ja korkeimmillaan pääsimme hyppäämään 95cm pystyn!

takajalkatekniikka on arskalla vähän omalaatuinen :p

95cm ♥


 Yöllä 23 aikaan lähdimme maastoon ilman satulaa. Itse lähdin kamera kaulassa ja puhelin taskussa jonon hännille uncalla. En saanut kovin hyviä kuvia selästä napattua, mutta jotain materiaalia kuitenkin. Maastoilun jälkeen tulimme vielä kentälle, jossa hyppäsin uncalla sekä artolla.



Torstai

Torstai aamuna lähdimme heti aamupalan jälkeen maastoesteille. Menin autolla hiekkakuopille, jossa kuvailimme toisia hetken ja kiipesimme itse selkään. Ratsukseni sain pertsan.  Hyppäsimme kahta eri estettä eri teillä ja kaikki sujui hyvin. Matka kotiin sujui vauhdikkaasti ravaten ja laukaten.



Illalla meillä oli vielä estetunti, jolle menin Uncalla. Alkuraveissa tallin omistaja laittoi minut tekemään kunnolla töitä. Minun piti pitää ulkokädellä jalustinremmistä kiinni niin että ulkokäsi pysyy kokoajan paikallaan, ja sisäkädellä asetella. Unca alkoikin työstämisen tuloksena kivasti pyöristymään. Pappa oli koko tunnin melko laiska eivätkä hypytkään sujuneet, mutta se ei haittaa mitään! Tästä tunnista ei ole kuvia sillä alkutunnista satoi ja kuvaajat hävisivät jonnekkin.

Perjantai

Leirikisat! Leirikisoihin mulle annettiin ratsuksi Arto. Verryttelyssä Arto oli aluksi hieman hidas jalalle jopa laukassa, mutta imi esteille hyvin. Se antoi kuitenkin minun vaikuttaa hyppypaikkoihin ja sain ratsastettua sen haluamaani ponnistuspaikkaan. Rata ei sujunut yhtä hyvin.. Ensimmäinen este ok, toinen este kaukaa mutta ok, kolmannelta ohi, ihan vain koska en ratsastanut. Otin tässä välissä käyntiin ja nostin uuden laukan sillä Arto muuttui todella vahvaksi. Toisella yrityksellä kolmosesta yli tosin en päässyt hyppyyn kunnolla mukaan, nelosesta hyvällä hypyllä yli, vitonen oli kolmen askeleen suhteutettu jonka menimme kahdella askeleella. Viimeiselle esteelle muistin ratsastaa ja otin yhden ehkä jopa ylimääräisenkin askeleen mutta este oli niin pieni että mielummin läheltä kuin kaukaa. Hevonen oli ihan super, kuski ei.

kiva taivas..
En ymmärrä mikä mulle tulee aina kisoissa, mistä saa ostaa kisahermoja?! Verryttelyssä voin rehellisesti sanoa että ratsastin oikeasti hyvin, mutta mitä tapahtui radalla? Ei mitään muistikuvaa. Annoin hevosen mennä sitä vauhtia mitä se halusi, en ratsastanut paikkoja yhtään ja hypyt lähtivät ihme paikoista. Hypyissä jäin suuhun kiinni kun en tiedä mistä hevonen hyppää kun en ratsastanut. Olin niiiiin vihainen itselleni, ehkä tarvitsen vain rutiinia kisaamisesta.






Videolla ei näy ensimmäistä hyppyä, mutta este oli sama kuin viimeinen.




Kokonaisuudessaan leiri oli onnistunut. Leiriläisiä oli todella monen ikäisiä, nuorimmat olivat 2003 syntyneitä ja vanhin kaverini Oona, joka on 1997 syntynyt ja täyttää pian 18. Tämä leiri taisi jäädä viimeiseksi, mutta tallin omistaja toivotti meidät iloisesti tervetulleiksi irtotunneille ja aiommekin oonan kanssa käydä irtotunnilla jossain vaiheessa. Kuusikorvesta on tullut niin kotoisa paikka kun siellä on tullut kuitenkin paljon aikaa vietettyä. Haikein mielin jään muistelemaan leirejä, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan.



r. Sukan Samuli "Sukka"

KIITOS ♥ 

:D
Leirivideo on vielä vaiheessa, mutta laitan sen teille näkyviin heti kun se valmistuu. Tällä hetkellä elokuvatyökalulla on suuria vaikeuksia toimia, mutta toivottavasti ehdin videon tekemään ennen koulun alkua, enää kaksi viikkoa aikaa..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥