torstai 29. marraskuuta 2012

Kuolleiden muistolle..

Joo aattelin tehä tällasen massapostauksen, eli laitan tähän kuolleiden hevosten kuvat ja kerron vähän niistä. Joku ehkä jäi, pahoittelut, mutta tässä nyt ainakin suurin osa niistä.

R.I.P. Czesanna "Sessa", 6.3.1992 - 22.7.2012. 


 Itse en tammalla mennyt, mutta se oli reipas ja kiltti. Esteillä se pomppi korkealta, mutta hoitaessa se oli kiltti. Kaikin puolin oli mukava heppa, jonka selkään en päässyt ikinä kiipeämään. Lähti 2011 syksyllä, en tiedä minne, ja on siis nyt kesällä päässyt vihreämmille laitumille. Selkävaivojen vuoksi, luulisin.
Lepää rauhassa kaveri.

R.I.P. r.Hissun viki "viki" 27.5.2002 - 11.9.2012















 Viki oli taitamaton, kömpelö sekä hoitaessa välillä todella raivostuttava, mutta ne kaikki puutteet oli korvattavissa suurella sydämmellä. Viki oli mielestäni mukava heppa ja menin sillä ihan mielelläni. Viki we miss you ! ♥ Jalkaongelmien takia lopetettiin. ):


R.I.P r.Tibet "tippe, tipsu, pappa" 1997 - 18.7.2011

Tibetilläkään en ole koskaan mennyt ,mutta hoitanut sitä muutaman kerran, ja mukava pappahan tuo oli.
Rest in peace. Jalkaongelmat..

R.I.P "pantsu" Kaverin heppa, oli tänävuonna kaverilla kuusikorvella mukana ja itsekkin pääsin selässä käymään, pelkällä riimulla mentiin ja oli kyllä niin super poni että ! Lopetettiin nyt sitten syksyllä ?

Meil on ikävä sua, 
me ikävöidään sua, 
tuu takas, 
meil on kauhee ikävä sua, 
tuu takas, 
me ikävöidään sua.

)': rest in peace !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥