perjantai 7. kesäkuuta 2013

Millalla hyppelöitä

Hyppäsin eilen millalla piiitkästä aikaa, viime kerrasta olikin jo puolisen vuotta. Alkuun vähän jännitti että miten se menee, milla on aika kova kaahaamaan ja talvella se kaahasikin ihan kunnolla, meni esteiden ohi eikä rauhoittunut millään.




Lisää kuvateksti


myötäys 10+ 




ai mitenniin muka lentävä lahna ?

"
"haluun LAUKATA" 





Verryttelimme hevoset melko itsenäisesti ravissa, tehden paljon pääty-ympyröitä ja mennen kevyessäistunnassa pitkätsivut. Milla asettui ja jopa taipui ihan hyvin (milla on aika jäykkis) ja oli mukava ratsastaa, parista kaahailuyrityksestä huolimatta.

Laukkasimme molempiin suuntiin kierroksen kevyessäistunnassa, milla laukkasi mukavan pyöreää laukkaa, ja   laukkasi jopa rauhassa!

Tulimme muutaman kerran pikku ristikkoja joille katsoimme itse paikat, ekalla ristikolla en oikein nähnyt paikkaa, mutta toisella ristikolla näin, ja pidätinkin millaa, ettei hyppy olisi lähtenyt liian pohjasta.
kuski mokas (;

Lopuksi tulimme lyhyttä rataa, ensin kaksi pitkilläsivuilla sijaitsevaa pienempää estettä, jonka jälkeen lävistäjällä oleva portti. Portista menimme ohi ensimmäisellä, ja kai toisellakin kerralla, mutta kolmannella yrityksellä puhtaasti yli ! Portti oli vain n. 70cm korkea, mutta todella kapea ja uusi este millalle, joten olin todella ylpeä millasta !

hups.. 
Kaikki kehuivat kuinka hyvin menen sillä, joten tässäpä ehkä uusi kisaratsu ? en tiedä, ja nyt ollaankin aika vaikeiden kysymysten äärellä. Jatkanko pienen tauon jälkeen sen ponin kanssa johon olen jo kiintynyt, vai vaihdanko millaan, jolla on minulle enemmän annettavaa ? Muutakin tässä on mukana, mutta niistä joskus toiste !
rakas ♥ 



Tässä vielä video tiistaisesta tunnista vadelmalla.

hoxhoxhox!! Kuvat ovat vähän oudosti, koska blogger ei voi millään antaa laittaa niitä mitenkään järkevästi !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥