perjantai 8. elokuuta 2014

uusia tuttavia

No empäs ole taaskaan päässyt oikein postailemaan kun kone on taas lainassa veljellä! No eipä voi mitään, nyt mulla on siskon miehen tabletti käytössä niin päätin tulla kirjoittelemaan. Puhelimella on vähän inhottavaa ja hidasta postata niin en ole edes yrittänyt. Tuntuu näin tauon jälkeen ettei kirjoittaminenkaan suju yhtään! Kertokaa jos tekstistö löytyy kirjoitusvirheitä niin pyrin ne korjaamaan :)

Viime torstaina menin ihan muutenvaan tunnille kokeilemaan tallin uutta tulokasta, ransua. Varustaessa poni kävi jo hermoille, yritti tökkiä päällä, ei nostanut kavioita ja sähläili muutenkin omiaan. Kentälle asti kuitenkin päästiin!

En muista yhtään mitä tehtäviä teimme, mutta hyppäsimme muutaman kerran pienen ristikon joka meni vaihtelevasti. Jollain kerralla ransu pukitti esteen jölkeen kun kumarruin sitä taputtamaan, mutta se oli sellainen pikkupukki josta ei tule alas kovin helposti. Ransu ei ollut ihan mun mieleen, tänään tunnila se kylläkin näytti jo paljon paremmalta ratsastaa ja ratsastuksenopettajakin sanoi että se on mennyt tämän viikon aikana todella paljon parempaan suuntaanja hyvä niin!
Tänään pääsin kokeilemaan toista uutta ratsua, unskia. Unski on orpon varsa jametsäkylän kasvatti, mutta ollut muualla ratsutettavana. Unskioli todella kiva ratsastaa,  varma ratsu muttei anna mitään ilmaiseksi! Sain sen pätkittäin ratsastettua kivan pyöreäksi, mutta se rullasi helposti liian alas. Hypätessä se eikytännyt mitään ja meni kyllä yli vaikka vähän mutkittelikin ;)

Ainiin, olen ratsastanut nyt pisamalla melko paljon ja tajunnut ponin käyttöohjeet! Vitsit että sekin osaa olla tosi kiva menopeli kun sille päälle sattuu..!

Tulen postailemaan heti kun saan jonkun asiallisen koneen käyttöön, eli toivottavasti mahdollisimman pian! Siihen asti heipat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥