sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Pomppuja ja tuuppailua pisamalla

Maanantaina meillä oli taas estetunti ja mulla oli ratsuna pisama. Vähän jännitti mitä poni keksii mun päänvaivaksi, mutta ruuna oli oikein kiva ratsastaa eikä tehnyt mitään tyhmää! Hyppääminen jäi todella vähälle mutta olin todella tyytyväinen pisamaan, hieno poika! Kuvista kiitos Jaanalle :)





Menin pisamalla vielä korvattavan tunnin perään, joka oli koulutunti. Teimme paljon käyntiväistöjä, jotka vasempaan sujuivat hyvin mutta oikealle eivät ollenkaan. Pisama oli todella hyvä ja rento, ja saimme kehuja kaverilta joka ratsastelee pisamaa paljon :)!





8 kommenttia:

  1. Olin eilen ratsastamassa meni ensin Irmalla korvaavan tunnin ja omalla tunilla Vilillä. Näin myös Nekkun varsan. Voi pientä Rölli ressua ja sen silmää.

    VastaaPoista
  2. Mikä Röllil on silmäs? :o ja hienoi kuvii! :) minkä rotune pisama on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti ötökkä pistänyt, jonka seurauksena silmä vuotaa ja on turvoksissa :( nyt on jo kuitenkin paljon parempi! Pisama on saksanratsuponi :)

      Poista
  3. Epäilään et joku ötiäinen pistäny sanotiin et pitäis olla kunnossa ihan parissa päivässä.

    VastaaPoista
  4. Harmi kun postaat näin vähän kun blogisi on kumminkin todella kiva :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! Jep mulla olisi tällä hetkellä kyllä intoa postailla mutta koneeni on veljellä lainassa eikä ole mitään millä kirjoittaa postauksia :(!

      Poista
  5. Harmi kun postaat näin vähän kun blogisi on kumminkin todella kiva :(

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥