perjantai 20. helmikuuta 2015

Matkapäiväkirja osa 1

Reissulta kotiuduttu! Eilen laskeutui lento Helsinkiin 15.00 ja tänään pari tuntia sitten saavuin Turkuun. Tässä teille matkalla kirjoittamastani päiväkirjasta kaksi ensimmäistä päivää kuvien kera.

Torstai 12.2
10.00 Huomenta! Heräsin aamulla Elenan antamaan pusuun (siskoni 1v 3kk vanha lapsi), ihana herätys! Lento lähtee klo 16.40 Helsinki-Vantaalta, en malta odottaa!
16.10 Nyt ollaankin lentokentällä, matkatavarat on jo viety ja kone lähtee 30min päästä. Mulla on pieni lentopelko ja alkaa jo jännittämään mutta onneksi ei ainakaan vielä ikinä ole tullut mitään isompaa paniikkia.
22.00 Paikallista aikaa istutaankin "jo" bussissa! Matka tuntui todella pitkältä ja kaikki paikat jumissa 6h istumisen jäljiltä mutta lentomatkasta selvitty ja kohta nukkumaan!

Pariisi


Perjantai 13.2
8.30 Eka yö nukuttu, matka meni hyvin ja Elenakin jaksoi kivasti. Lentokentältä päästiin Tjäreborgin bussilla hotellille, oltiin ainoita meidän lentokoneesta jotka tulivat tänne. Raahasin sitten portaat alas mun 19kg painavan matkalaukun, elenan matkasängyn, matkarattaat sekä siskoni rinkan vain saadakseni tietää että huoneemme on maantasalla (Respa sijaitsi alempana), eikun takaisin ylös vaan! Kämppä on ihan ok, lattiat todella likaiset ja vessanpönttö heiluu mutta eiköhän täällä viikko pärjätä. Yöllä oli todella kylmä pelkällä pussilakanalla mutta ensiyöksi osaan varautua viltillä. Nyt menen syömään aamupalaa, moimoi! 
19.00 Nyt ekana kokonaisena päivänä eli perjantaina ollaan kävelty melko paljon. Hotellilta on noin kilometri ostoskeskukseen, missä on paljon pikku turistiliikkeitä ja ruokapaikkoja. Kävin leikkauttamassa hiuksetkin, lähti ainakin 15cm pois! Käytiin myös syömässä omeletit ja oli muuten todella hyvää. Täällä on kyllä hyvää ruokaa ja ihania ihmisiä ei voi muuta sanoa. 
20.00 Kello on vasta kahdeksan mutta olemme jo sängyssä. Suomessa kello olisi 22.00 ja olisin normaalisti vielä hereillä, mutta reissaaminen ja käveleminen on raskasta. Huomenna Elena kuitenkin herättää meidät jo 6-7aikaan joten nyt nukkumaan! 

huoneen lasiovesta näkymä 
Toinen osa tulee heti kun sen jaksan kirjoittaa! Tänäänkin olen tosiaan istunut 2h bussissa ja olen todella väsynyt! Pitäisi tehdä vielä rästiin jääneitä läksyjä mutta ehkä jätän ne huomiselle.. Moikka! 

7 kommenttia:

  1. vaihda pliis tä ulkoasu, ihan kamalaa lukea mustaa, liian isoa tekstiä kirkkaanpunaiselta taustalta. joulukin meni jo.

    VastaaPoista
  2. Oliko ihana matka? Koska loppu postaus tulee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ! :) loput postauksista tulevat sitä tahtia kun jaksan kirjoitella! :)

      Poista
  3. Menetkö kesällä ratsastusleirille? Jos menet niin minne ja milloin :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menen kuusikorven hevostilan kasileirille (este) :)

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥