torstai 5. helmikuuta 2015

Väistöjä Radarilla

Koulukiireiden takia en ole ehtinyt taaskaan kirjoitella, mutta 26.1 hyppäsin rakkaan ponin selkään koulutunnille! Aiheena olivat väistöt.

Alkuverryttelyissä Radar oli todella kiva, rauhallinen ja rento. Laukassa mentiin jo vähän reippaammin muttei kiihdytelty turhia.

Käynnissä väistöt sujuivat hyvin, mutta siinä vaiheessa kuvaaja oli tallissa joten siitä kohtaa tuntia ei ole materiaalia.

Ravissa oli aluksi ongelmia liiallisen vauhdin kanssa ja kun se asia saatiin kuntoon niin radar ei vain suostunut väistämään. Lopuksi saimme kahdet ok väistöt ja saimme lopettaa siihen. Väistöjen välissä työstin radaria harjoitusravissa volteilla ja se oli pätkittäin todella todella hyvä! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, tosin nyt poni on sairaslomalla. Minulla piti olla sen kanssa Elmon estevalmennus viime sunnuntaina, mutta lauantai aamulla sain puhelun että Radar ontuu, ja lupasin mennä teemulla. Sekin suunnitelma peruuntui kun sunnuntaina aamulla herätessäni totesin että olin saanut ruokamyrkytyksen sushista, kivakiva! Tällä kertaa en siis valmennukseen millään hepalla päässyt mutta eipä tuo mitään, valmennuksia tulee ja menee!

http://youtu.be/aN-oXavNLQo

2.2 oli jo helmikuu, joten pääsimme pitkästä aikaa hyppäämään! Sain ratsuksi Orpon radarin ollessa saikulla, ja tamma oli oikein miellyttävä ja vauhdikas koko tunnin. Teimme melko haastavaa tehtävää, jolla piti hypätä ensin heti kulman jälkeen kavaletti loivan kiemuran suuntaisesti, loivan kiemuran keskikohdassa kääntää voltti maneesin keskelle jolla oli este, ja ylittää voltin jälkeen vielä yksi este. "Esteet pysyivät kuitenkin ihan kavalettien korkuisina Orpon ollessa jalkavammainen ja vanha. Oli kuitenkin hauskaa sekä kuskilla että hepalla ja se on pääasia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥