perjantai 6. maaliskuuta 2015

Intoa täynnä

Otsikko kuvaa erittäin hyvin maanantaista estetuntia! Radar ja minä olimme molemmat ihan intoa täynnä kun hyppäsin ponin selkään estetuntia varten. Edellisen tunnin ratsastaja kertoi sen olleen hankala, se oli pukitellut ja vetänyt päätä alas. Varauduin tähän siis alusta asti mutta pään kiskomista se ei harrastanut ollenkaan. Pukkeja kuitenkin tuli muutamia laukannostoissa ja kun yritin pidättää herraa- hän kun haluaisi mennä vaan täysillä!

Hyppäsimme pientä rataa, aluksi hyppäsimme vain kaksi estettä ihan kavalettien kokoisina. Tämä rata meni ihan penkin alle.. Ensin radar ei meinannut nostaa millään laukkaa, sitten kun laukka nousi niin tajusin ettei opettaja ollut muistanut nostaa vielä puomia takaisin kun edellinen ratsukko oli sen pudottanut. Sitten kun sain luvan tulla uudelleen, nousi väärä laukka kaksi kertaa enkä ehtinyt sitä vaihtamaan ennen estettä. Esteen jälkeen poni muuttui vähän vahvaksi ja otin kerran raville, sen jälkeen nostin laukan ja poni yritti jotain temppujakin siinä :D Pitkälläsivulla poni rikkoi raville kun mun jalka ei ollut tarpeeksi lähellä. Päätin sitten suosiolla tulla "esteen" ravissa ja poni vain ravasi yli.. Pystyn jälkeen laukka nousi taas ilman ongelmaa.



Kaunis piirros, ensimmäinen tehtävä punaisella ja toinen sinisellä. 

Toisen radan alku oli sama, mutta tuon päädyssä olevan pystyn jälkeen laukattiin taas pitkäsivu jonka jälkeen oli 3-4askeleen suhteutettu väli. Tämä rata meni ihan superhyvin! poni kuunteli todella hyvin ja saimme hyviä hyppyjä! Suhteutettu meinasi jäädä vähän ahtaaksi, mutta näin tilanteen jo ensimmäisen esteen päällä ja poni antoi hyvin kiinni. SUPERpoitsu ♥ Tulimme radan vielä kerran ja se meni jälleen hyvin ensimmäistä hyppyä lukuunottamatta. Toisellekkin esteelle hyppy lähti kaukaa ja poni yritti esteen jälkeen jotain päätään heitellä, mutta jaksoi keskittyä hienosti loppuun saakka.

Tässä videota tunnista, pian alatte saamaan kuviakin kun kenttäkausi alkaa, jeee!







2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja video. Kuka tunnin piti?

    VastaaPoista
  2. Ei toi kyllä miltään superilta näyttänyt... kauhen epäsiistiä ratsastamista ja ohjista vetämistä, hyi. Ihme et tekstissä et kertonut ponin "niin hienosti venyttävän alas <3" niinkuin joka kerta teet vaikka hevonen kattoisi yläkautta silmiin.

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥