keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Valmennuspostaus videon kera!

Moikka! Postailutaukoa on taas tullut ajanpuutteen vuoksi. Nyt käytän kuitenkin kipeänä olon hyväkseni ja postailen teille videoiden kera!
Ellalle iski jano kesken tunnin :D Huomatkaa mun uudet ratsastushousut!!! (hööks)

Sunnuntaina 15.3 valmennuksessa hyppäsimme innaria ja kahta yksittäistä pystyä. Radar oli alkutunnista asti hyvin kuulolla mutta kuumui laukkaamisesta melko paljon ja esitteli hienoja kevätjuhlaliikkeitäänkin pariin otteeseen.. Pitäisi saada tuollaiset ponilta kytkettyä pois kun muksut lentävät saman tien alas jos poni possuilee :( Anyway, verryttelyssä tulimme puomeja ja puomeilla poni oli paljon parempi kuin viikko sitten, nyt se oikeasti keskittyi ja nosteli jalkojaan.






Aloimme tulemaan innaria puomeina laukassa. Innarille oli suht tiukka tie, ja sen jälkeen piti ottaa ravin kautta uusi laukannosto. Radar ei meinannut millään malttaa ottaa raville, mutta laukat nousivat hienosti!

Kun innarin keskimmäinen osa nostettiin ristikoksi, mun päässä tapahtui jotain ja aloin ratsastamaan kouluratsastajana siistin kulman ja kaarteen, jolloin emme päässeet sujuvasti innarille. Ensimmäisellä kerralla askel osui niin hyvin että uskalsin pyytää ponin yli, mutta seuraavalla kerralla ohjasin sen ohi turvallisuussyistä. Seuraavalla kerralla poni veti pienet loikat ennen innaria, mutta sain sen niistä yli kun oma tasapaino palatui :D

Sitten aloimme tulemaan toisesta suunnasta innarin jälkeen ristikkoa 3-4askeleen suhteutetulla. Ensimmäisellä kerralla radar lähti vähän kovaa ja tulimme vauhdikkaalla kolmella sisään. Sitten toisesta suunnasta poni aloitti taas possuilun ensin vetämällä päätä alas ja sitten menemällä ristikosta ohi. Seuraavalla kerralla kun kokosin ponia välissä enemmän pääsimme hyvin yli.

Seuraavaksi tulimme pysty-innari linjaa ja ensimmäinen kerta sujui hyvin lukuunottamatta vääriä laukkoja. Tämän jälkeen tulimme vielä kerran radan: innari-pysty-pysty-innari, mutta poni luiskahti innarilta ohi liian vauhdin vuoksi.. Eikun uudelleen vaan kaksi viimeistä ja nyt sujui hyvin lukuunottamatta ohjaa joka lähti kädestä pystyllä, poni meni kuitenkin hienosti yli ilman toista ohjaakin!


simmut kiinni ku on nii helppoo! 
Tästä pääsette videoon.

Ajastan teille samantien postauksen myös maanantain hypyistä!

2 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥