torstai 7. toukokuuta 2015

Ketuttaa

26.4 olikin kisojen vuoro pitkästä aikaa! Ella oli meillä yötä ja suuntasimme aamulla kymmeneksi tallille. Oma verryttelyryhmäni aloitti vasta puoli kolmen aikaan, joten päivä oli pitkä.

Menin tosiaan C-merkin esteradan. Verryttelyssä radar oli melko kiva, pätkittäin jännitti katsomoa paljon ja pätkittäin rentoutui hyvin. Hypyt tulivat hyvin ja rauhassa kunnes otimme kakkosesteen eli okserin mukaan verryttelyyn- menimme kaksi kertaa ohi ennen kuin pääsimme yli. Molemmat ohimenot olivat melko turhia.. Meitä ennen oli kaksi ratsukkoa ja menimme seisomaan kulmaan. Ennen omaa vuoroani ravailin ja laukkailin vähän jotta sain ponin hereille ja aloitimme radan. Ensimmäiselle esteelle tuli vähän pohjaan mutta se ei haitannut esteen ollessa pieni pysty. Toinen este olikin tämä pahamaineinen okseri, jolle tuli TAAS ihan täysin turha kielto ihan puskista! Toisella yrityksellä pääsimme yli okserista mistä jatkoimme linjalle. Linjan ensimmäiselle tuli vähän pohjaan, mutta sain väliin hyvät kuusi askelta ratsastettua sillä poni antoi mun vaikuttaa hyvin. Viimeiselle esteelle tuli taas hyvä hyppy ja rata olikin sitten siinä.

Jäi niin paljon harmittamaan tuo kielto.. Ensikerralla kuitenkin kiellot pois niin hyvä tulee!




http://youtu.be/DfyzDUkjL4Y

1 kommentti:

  1. Marisa kyllä se siitä kisoja tulee uusia ja ymmärrän miltä tollanen tuntuu.
    Sä vielä näytät niille se on ihan varma.

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥