torstai 21. toukokuuta 2015

Silvia

"Haluutko koittaa saada ton vuoniksen kiinni, se on aika herkkis et ota jotain rapisevaa mukaan"
Ja minähän koitin. Aikansa siinä kesti mutta lopulta söpöläinen antoi kiinni ja talutin sen talliin. Aloin hakemaan sitä aina tarhasta ja kävin moikkaamassa sitä aina tallilla käydessäni. Tamma alkoi antaa kiinni paremmin ja paremmin ja antoi jo rapsuttaa päästä ja vatsasta, joista se oli ollut ennen todella herkkä. 

vauva♥ 

Silvian kaveri, Armi

 Nyt se luottaa jo kaikkiin ihmisiin, mutta sillä on ollut alusta asti kaksi ihmistä, minä ja tallimme omistaja. Olen viettänyt sen kanssa paljon aikaa ja aina mennessäni iltaruokkimaan vietän senkanssa hetken. Yritän luoda siihen hevoseen suhteen, jossa se kunnioittaa minua mutta pystyy silti olemaan täysin rento ja luottavainen seurassani. Se tamma on vienyt sydämeni.









linssilude ♥ 
 Silvia on siis 1-vuotias vuononhevosvarsa. Se on todella kiltti ja utelias mutta vauhtiakin löytyy tarvittaessa! Se on vielä vähän arka ja herkkä mutta oppii nopeasti.

Emma käväisi yksi päivä metsäkylässä ja nappasi samalla minusta ja Vadelmasta todella kivoja kuvia!
♥ 




3 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥