torstai 4. kesäkuuta 2015

Itsenäisesti ja tunnilla

Sunnuntaina valmennuksessa hyppäsimme todella kivaa tehtävää. En kuitenkaan sitä selosta tähän tai piirrä mitenkään kun mulla ei ole edes kuvia tunnilta, mutta radar oli kiva ratsastaa ja kuunteli hyvin pidätteitä. Pohkeelle se oli välillä vähän kuuro mutta eteni kuitenkin hyvin ja imi esteille.

Maanantaina hyppäsimme myös, ja aiheena oli paikan katsominen. Aluksi meidän piti laskea aina kolme askelta ennen puomia ympyrällä 3,2,1. Tämä sujui hyvin. Tulimme tunnilla myös puomi-pysty-puomi linjaa ja ristikkoa, ja kaikki hypyt sujuivat hyvin. Lopuksi hyppäsimme korotetun radan ja poni oli oikein hieno!

Tiistaina kävin tuuppailemassa radarila itsenäisesti. Se oli hieman jäykkä ja tahmea, mutta innostui laukkaamisesta niinkuin aina ja laukan jälkeen sain todella hyviä pätkiä ravissa ympyröillä. Pääosin hain vain rentoutta ja ratsastin eteen-alas meiningillä.

Olen todella pahoillani kuvien puutteesta, mutta laitan tähän jotain muita sekalaisia kuvia, ettei postaus jää ihan kuvattomaksi. En viitsinyt myöskkäänkirjoittaa ratsastuksista nyt niin kamalan tarkasti kun materiaaliakaan ei ole, mutta seuraavaan valmennukseen yritän kaikkeni jotta saisin kuvaajan paikalle.

Meidän keittiön ikkunasta näkyy tollanen ihana linnunpesä! Ei oikeen tullu millään vakaata kuvaa kun zoom oli täysillä 300mm putkella..:D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥