sunnuntai 2. syyskuuta 2012

moi nii totatota

heloou ! Tiiättekste sen tunteen ku ei meinaa millää keksii otsikkoo ? Entä sen ku haluu kirjottaa mut ei oo mitään mistä kirjottaa ? Entä sen ku on flunssassa ? Varmaan jokanen tietää noista ainakin viimeisen.. En muista kerroinko jo, mutta oon siis nyt kipeenä, kuumetta on, kurkku kipee, ääni menny, yskä, nuha, pää särkee..
Mussutan eukalyptuskarkkeja ja juon kuumaa mehua.. noms

Nonni nyt mun muistikorttiki irtisano sit ittensä, hienoo ! ♥ AARGH siel oli sairaasti kaikkii kuvii & videoi, esim prinssin varustepostaus.. Lisäks yks kauhee juttu saattaa tapahtuu.. En kerro siitä tosin ennen kuin se varmistuu. Ei mitään kovin vakavaa, mut jos se tapahtuu ni kyl sii itku varmaa taas pääsee..): <--kuulostimpas pikkukakaralta :D 

Nettiki pätkii ja elämä on jostai.. :D Huome hammaslääkäri, mis mul sanotaa et "pidäppäs ahkerammin niitä kuminauhoja!" joojoo muttaku en tykkää niistä ;< Enkä muista ees laittaa niitä koskaan ! ):

Tarviin oikeesti lisäaivot ! Onks jollai vinkkei miten saada muistii paremmaks ? MUUTENKIN kuin olemalla koneella vähemmän..:D En muista esteratoja, kouluohjelmia, kotitöitä, niitä kuminauhoja, läksyjä, koulukirjoja...AARGH !

Aktiivisuutta rakkaat lukijat !♥ Kiitos ;)

Huomenna pompitaan !(: see ya <3

Niijoo meen huome kosal, mustal tai lakul (:

omistettu ihanil lukijoil♥ xoxo ! psps aktiivisuus ?





3 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥