keskiviikko 23. tammikuuta 2013

jumping

maanantaina oli estetunti. Menin lakulla siis, ja aiheena oli uusintaradat. Alkuverkat mentiin taas itsenäisesti. Lakulla oli energiaa vaikka muille jakaa, mutta se ei ollut työnteossa ihan mukana. Välillä se kulki hienosti pätkittäin, mutta lähinnä se eleli omissa maailmoissaan. Laukka nousi huonommin kuin viimekerralla mutta olin ihan tyytyväinen. (lakulla on siis tapana ensin kiihdyttää ravia ja nostaa laukka vasta sitten.)

Puomeilla se kiihdytteli tms. Hyppäämisen aloitimme pikkupystyllä, meidän piti laskea 3,2,1, hyppy. Ekalla kerralla ei onnistunut, mutta toisella laskin oikein. Paikat tuli ihan jees, jälkimmäinen vähän lähelle. Este oli ensin 40cm ja sitten 60cm.

Aloitimme 3esteen radan hyppäämisen. Tehtävä oli tällainen:

Aloitus siis tuolta missä lukee alku.Pitkälläsivulla oleva pysty, jonka jälkeen lyhyensivun jälkeen käännettiin n.30cm korkealle miniristikolle, ristikon jälkeen mahd. tiukka käännös uralle jonka jälkeen pysty uudelleen. En nyt muista miten milläkin kerralla meni, mutta pääasiassa laku meni ihan hyvin, se ei olisi joko malttanut odottaa tai liikkua. Lopuksi pysty oli ehkä vähän päälle 70cm? Itseni kannalta tunti ei mennyt niin hyvin, mutta laku oli aika hyvä ratsastaa. Pitkät loppukävelyt ja talliin. :) Kuvat tulee kun ne saan, kaisla, kerttu ja henna !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥