tiistai 29. tammikuuta 2013

Koulutunti vilmalla

Moikka(: ! Eilen oli koulutunti ja menin vilmalla. Vilman selässä olin ollut viimeksi kesällä, jolloin tunti meni huonosti kun heppa testasi kokoajan. Aloitimme tunnin pujottelemalla tötteröitä S-R. Pujottelun jälkeen piti kääntää sinne suuntaan mihin mahtui ja tehdä ympyrä ravissa. Pujottelun sai tulla myös ravissa jos halusi. Itse tulin käynnissä koska oli pieniä kontrolliongelmia..;)

Aika pian vaihdettiin tehtävä niin, että pujottelu käynnistä, uralla laukka ja ympyrä laukassa. Laukassa vilma oli kiva muutamaa väärää nostoa ja kaahotusta ja yhtä sivuloikkaa (jonka seurauksena istuin kaulalla ilman jalustimia :D!) lukuunottamatta.

Laukkojen jälkeen kävelimme. Menimme 2pääty-ympyrälle, jossa teimme aina ympyrän avonaisen puoliskon vastataivutusta. Muuten meillä meni hyvin, mutta vilma puski ulos. Se johtui ihan siitä etten istu suorassa varsinkaan oikeaan kierrokseen, mutta kun sain itseni korjattua, myös vilma meni paremmin !

Tunnista jäi superfiilis!


6 kommenttia:

  1. Siis OLETKO tulossa huomenna kuvaamaan?
    Perustele jos et oo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan tosi, olen sulle kikissä sanonut etten tule, eikä mun tarvitse mitään sulle perustella. Mulla on muutakin tekemistä kun rampata sua kuvaamassa. Varsinkin jos sulla on tollanen asenne.

      Poista
  2. Sorry,mut oot käyny vast kerran! >(

    VastaaPoista
  3. Vilma on IHANA! Onko pehmee laukkaki?

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥