lauantai 16. maaliskuuta 2013

blogiarvosteluja

Kiitos teille, jotka olette jo bloginne linkittäneet, lisää blogeja saa linkittää tähän tai edellisiin postauksiin ! Muutan vähän "sääntöjä", eli arvostelen kaikki linkatut blogit, mutta lopuksi kun olen kaikki arvostellut niin valitsen kolme mielestäni parasta.


js-riders.blogspot.fi

team JS- riders on kahden yläastelaistytön hevosblogi. He käyvät yksityistallilla, jossa he ratsastavat kolmea hevosta. Blogissa esiintyy myös entinen hoitoponini, domino.

Blogi on ehdottomasti yksi lempiblogeistani. Se sisältää monipuolisesti kuvia, tekstiä ja erikoispostauksia. Suosittelen blogia, jos haluat lukea sekalaisesta heppailusta hyvälaatuisten kuvien kera. Olin siis jo tämän blogin lukija, ja olen ollut siitä asti kun blogi ilmestyi.

momoona.blogspot.fi

Olen myös moonan blogin lukija, ollut jo jonkin aikaa. Moona kirjoittelee vuokraponinsa, divan kanssa ratsastelusta. Ulkoasu on todella kiva, tykkään siitä paljon! Välillä blogissa vilahtelee myös tuttuja poneja, lähinnä julita. Moona ratsasti siis joskus myös metsäkylässä :)

Tämäkin blogi on yksi suosikeistani, ehdottomasti. Moona kirjoittaa todella kivalla tyylillä, ja kuvat ovat hyvälaatuisia.

http://hhevostarinoita.blogspot.fi/

Pikaisesti vilkaistuna ulkoasu on todella kivan näköinen, ja teksti sujuvaa. Kuvat ovat hyvälaatuisia, ja blogi vaikuttaa mukavalta. Blogi saikin minusta uuden lukijan!

"Blogi kertoo pian 15kesäisen tytön, 15 vuotiaan suomitamman ja 1vuotiaaksi kääntyneen risteytystammavarsan puuhailuista."

nennanblogi.blogspot.fi

Nennan blogi on myös yksi lemppariblogeistani, ellei jopa ihan lempiblogi (:! Nenna kirjoittelee tosiaan blogissaan vuokraponinsa kanssa tuuppailuista, sekä prinssin kanssa puuhailusta. Nenna valmentautuu kerran viikossa heB- tasoisella tunnilla Sintillä(vuokraponi).

Nennan blogia on tullut seurailtua myös aika kauan, oikeastaan lähes siitä asti kun se ilmestyi.

7 kommenttia:

  1. Mun blogii saa arvostella ! ;)
    www.nennanhevoselamaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tee parhaat parit-postaus! voisit iteppäättää hevoset jos viitsit tehä(:

    VastaaPoista
  3. Moi!

    http://www.tarunponikaverit.blogspot.fi/

    Tossa on mun blogin osote.

    VastaaPoista
  4. Munkin voit arvostella :)
    http://lumimyrskyssa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Kiitos paljon!:)
    Tykkään sun blogista, mutta tekstien fontti voisi olla selkeämpi - meinaan tekstiä hankala lukea :D Ulkoasu on muuten tosi kiva!

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥