perjantai 15. maaliskuuta 2013

Linkatkaa bloginne & koulutuuppari !

Nyt saatte linkata bloginne, tsekkaan kaikkien blogit ja kirjoitan viidestä parhaasta arvostelun (: Jos en ole vielä blogisi lukija niin saatan liittyä jos se vaikuttaa kiinnostavalta! Linkkaa blogisi vaikka olisinkin sen lukija jo, jos haluat ilmaista mainostusta!

(jos blogeja tulee vain pari niin kirjoitan kaikista pienen arvostelun positiivisessa mielessä!)

Eilen menin ihan yhtäkkiä koulutunnille lakulla. Tunti oli vain noin jatko- tasoinen, joten se oli mulle enemmänkin itsenäistä työskentelyä, ja käyntiympyrällä taivuttelu tuotti tulosta, ENSIMMÄISTÄ kertaa laku kulki RENTONA mun alla, ainakin pikku pätkiä! Tuli niin koulutuuppariolo kun kaisakin kehui että sehän menee hienosti :') Tuli kyllä ikävä noita ponitunteja missä ravaillaan vain uraa pitkin, asetusta harjoitellaan vasta tms. Kuvia ei ole kun kuvaajat istuivat lämpimässä tallissa ! :D

14 kommenttia:

  1. js-riders.blogspot.com :) oot vissii jo lukija mut linkkaanpa silti :D

    VastaaPoista
  2. http:/
    :)/hhevostarinoita.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äh.. osaan taas xd http://hhevostarinoita.blogspot.fi

      Poista
  3. nennanblogi.blogspot.fi (:

    VastaaPoista
  4. www.heppailualalla.blogspot.com :)

    VastaaPoista
  5. http://viivimylifewithhorses.blogspot.fi/

    Ja kiva et teil meni hyvi! :) Ooks ajatellu mennä Lakun kans seuraaviin harkka- tai seurakoulukisoihin? Teil menis varmaa tosi kivasti siel! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, itseasias mennää sunnuntaina harkkakisoihin ! :) meijän piti mennä 60, mut siel ei oo ku puomi, 30, 50, 70, 90, ni mennää 50. Mietittiin aluks et meenkö 70 mut päätin mennä 50 :)

      Poista
    2. eiku joo tarkotit kouluu XDDDD ja no enn tiiä, ku huonol pääl sattuessaa ei pysähytä, nostetaan pelkkää oikeeta laukkaa ja ei ainakaan peruuteta!

      Poista
    3. aa oke :DD no mut treenii vaa ;) ja voi hitsi ku en pääse kattoo, taino mihi aikaa ne o? xd

      Poista
  6. kisstherain-p.blogspot.com

    Heipsulivei! Olen Pauliina, 15-vuotias tyttö Helsingistä. Tervetuloa mukaan seuraamaan lifestyle- ja muotiblogiani sekä elämääni ylipäätänsä! :-)

    VastaaPoista
  7. http://blumenwies.blogspot.com/

    Tämän linkin takaa löydät 15-vuotiaan naisenalun elämää ja meneilyä. Kirjoittelen itselleni tärkeistä asioista jotka ovat mukana jokapäiväisessä elämässäni, kuten perheestä, ystävistä, treenailusta, musiikista... Toivottavasti tykkäilet :--)

    VastaaPoista
  8. http://www.eetusreign.blogspot.fi/

    15 vuotiaan pojan kuvapainoitteinen lifestyle tyylinen blogi :-)

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥