tiistai 13. elokuuta 2013

Blogiarvosteluja osa 3

Näitä tulee vielä monta osaa, malttakaa vain odottaa! Nyt kun koulu alkaa niin mulla on kuitenkin vielä vähemmän aikaa blogille kuin ennen, joten postaukset harvenevat, valitettavasti..!

Katariinan Blogi

Blogin kirjoittaja: Katariina
Blogin nimi: Katariinan blogi (tai just move on, en tiedä :D )

http://kata-katariinanblogi.blogspot.fi/

Ulkoasu: Banneri on kiva, yksinkertainen ja toimiva. Muutenkin ulkoasu on aika yksinkertainen, mutta silti hieno.

Tekstit: Välillä vähän lyhyitä, mutta kirjoitat kivasti eikä kirjoitusvirheitäkään kamalasti näy.

Kuvat: Tästä tulee blogillesi iso plussa, sillä kuvia on tarpeeksi, ne ovat hyvälaatuisia ja muokkauksesi hauskoja & hienoja!

Esittelysivut: Pojun esittelysivua voisi päivittää. Muuten esittelysivut ovat kattavat ja hyvät.

Blogin arvosana: 9½, päivitäppä pojun esittelysivu ;) ! Oikeasti lukemisen arvoinen blogi, joka ansaitsisi enemmän aktiivisia lukijoita!


Tarun uinti blogi

Blogin kirjoittaja: Taru
Blogin nimi: Tarun uinti blogi (joka on yhdyssana, elikkä kuuluisi olla Tarun uintiblogi :)! )

http://tarunurheilublogi.blogspot.fi/

Ulkoasu: Banneri on yksinkertainen sekä tylsä, ja loppuu ns. kesken. Muu ulkoasu on kuitenkin kiva ja toimiva.

Tekstit: Kirjoitusvirheitä löytyy paljon, mutta ne johtuvat vain tarun lievästä kehitysvammasta, joten niihin en puutu sen enempää kun hän ei niille mitään voi. Tekstit ovat kuitenkin sopivan pituisia ja kuvailtuja.

Kuvat: Kuvat ovat joka postauksessa samoja, ja niitä on vähän. Ymmärrän kuitenkin, että uintitreeneihin ei paljoa saa kuvaajia, helpolla ainakaan eikä siinä ole ehkä niin paljoa kuvattavaa kuin esim. ratsastuksessa.

Esittelysivut: Nikin esittelysivua voisit päivittää, samoin kisakalenteria.  Esittelysivut ovat kuitenkin kivat ja niistä saa tarpeeksi tietoa.

Blogin arvosana: 7, kuvia olisi kiva saada lisää ja banneri vaihtoon ! Todella hyvä että kirjoitat blogia ilkeistä anonyymeistä huolimatta!

Tarunponikaverit

Blogin kirjoittaja: Taru
Blogin nimi: Tarun ponikaverit

http://tarunponikaverit.blogspot.fi/

Ulkoasu: Banneri ihan ok, itseäni häiritsee vähän tuo Tarun ponikaverit metsäkylässä, mutta noh, ei siitä suurta miinusta tule. Ulkoasu on yksinkertainen ja ihan toimiva.

Tekstit: Kirjoitusvirheitä löytyy paljon, mutta ne johtuvat vain tarun lievästä kehitysvammasta, joten niihin en puutu sen enempää kun hän ei niille mitään voi. Tekstit ovat kuitenkin sopivan pituisia ja kuvailtuja. Sama arvio kuin uintiblogissasi.

Kuvat: Kuvia on liian vähän ja samoja joka postauksessa, mutta et voi sille taaskaan mitään joten antaa olla.

Esittelysivut: "vilma on ratsastaessa kiltti mutta joskus saatan olla säikky" <-- muuta kaikki minä- muotoon (eli kirjoitat esim. "olen ratsastaessa kiltti mutta joskus saatan olla säikky." Esittelysivuilta saa tarvittavan tiedon ja niitä on mukavaa lukea.

Blogin arvosana: 7½



2 kommenttia:

  1. Jee kiitos ! :) Heh, mä just aattelin pari päivää sitte että pitäis varmaan poistaa tuo Pojun esittelysivu kokonaan... En oo sit varmaan vaan raaskinu tehdä sitä, tai sit en oo vaan muistanu :D Mutta sille teen siis jotain ;) ja nimestä en oo ollenkaan varma, olkoon jompikumpi! Pitäisi keksiä joku oikeasti hyvä, että sitä kehtaa käyttää...

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥