tiistai 6. elokuuta 2013

Ristikoita

Eilen ei voinut hypätä kunnolla, joten menimme ristikoita, ravilähestymisillä. Voi kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei ollut kun on tottunut hyppäämään vain laukassa..

Verryttelimme hevoset ravissa aika itsenäisesti, menimme puomeja pitkälläsivulla ja ympyröillä. Vilma oli heti alkuverkoissa kiva, omalla moottorilla toimiva, pidätteet eivät menneet heti läpi mutta kyllä nekin parin pysähdyksen jälkeen.


hups, kädet :D














Laukassa tulimme näin:

Eli laukassa ensin kolme laukkapuomia, jonka jälkeen pääty-ympyrä millä kolme laukkapuomia.
Sain vilman ratsastettua hyvään paikkaan laukkapuomeille, ja ne menivät hyvin. Ympyräpuomeille tultiin vähän liikaa ulkoreunaan, mutta vilma venytti askeltaan hienosti !

Aloimme tulemaan ihan vain yhtä ristikkoa ravissa pitkälläsivulla ponnistuspuomin kera. Ajattelin aluksi että "tää on helppoa.." mutta ei ollutkaan- en päässyt oikein hyppyihin mukaan aluksi kunnolla, ja oli outoa kun ei voinut katsoa ponnistuspaikkaa. Lisäksi vilma yritti kokoajan rikkoa laukalle ristikkoa lähestyttäessä.

Toiseen suuntaan piti saada myös oikea laukka ristikolta pelkän painon avulla, ensin ei oikein sujunut mutta toisella tai kolmannella kerralla saimme oikean laukan, ja siitä ei tietenkään ollut videota...:D Kiitos kuitenkin kuvaamisesta venlalle ja kuvista nennalle!

Loppuraveissa vilma oli oikein hieno!


Video tunnista


6 kommenttia:

  1. kuvaako nenna siis ihan pyynnöstä ja maksatko hänelle jotain?! :o tosi onnistuneita kuvia pimeässä meneesissa saanut :oo

    tuleeko nenna kuvaamaan ihan pyynnöstä vai kuvaako edes muita kuin kavereita :DD
    ja hyvin vilma meneee, mut häikkkää vaa se ku pitää kieltä ulkona..xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nenna tulee itse omasta tahdostaan kuvailemaan :) En maksa nennalle mitään, ystävän palveluksia :D ! Niin on, nenna osaa!

      Hmm en tiedä, tota sun täytyy kysyä ihan nennalta, http://nennanblogi.blogspot.fi/

      Juu, se on vilman tapa :D! Kiitos!

      Poista
  2. Hienot videoni xd Mut siin kameraa käytän keinovaloo koska muute Se näkyy mustana :oo

    VastaaPoista
  3. miks ihmeessä naputat ravissa koko aika sen kylkiä, vai näyttääkö se vaan?? ja eiks se oo kovan käden merkki kun heppa pitää kieltä ulkona? niin mulle ollaan sanottu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en varmasti naputa, näyttää vaan. :) ja kyllä se yleensä onkin, mutta vilma pitää kieltä aina ja kaikilla ratsastajilla ulkona, ja minulle on lisäksi sanottu että minulla on pehmeä käsi. :)

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥