maanantai 27. tammikuuta 2014

Miksi juuri kuusikorpi?

Olen ollut kuusikorvella nyt kolmella kesäleirillä, 2011, 2012 sekä 2013. Menen sinne taas ensivuonna. Miksi käyn juuri siellä?

1.Sijainti

Kuusikorpi sijaitsee mynämäellä, joka on n. 45min ajomatkan päässä turusta. Sinne ei ole siis kovin pitkä matka ajaa, ja saan kyydin sinne, ettei tarvitse mennä junalla / bussilla. Se sijaitsee myös todella rauhallisella alueella, missä on paljon ihania maastoja ja peltoja ympärillä. Hevoset saavat laiduntaa suurilla laitumilla, ja uittopaikka on 30min ratsastuksen päässä.

Unca laitumella


2. Hevoset

Kuusikorvella on paljon suokkeja ja lämppäreitä, mutta ne eivät ole työhönsä kyllästyneitä tuntiratsuja, vaan reippaita ja mukavia ratsastaa. Kaikki ovat kuitenkin turvallisia, millään hevosella ei tarvitse kokoajan pelätä että koska se pukittaa alas tai lähtee viemään. Hevoset eivät kuitenkaan ole mitään pystyynkuolleita, ja ne ovat kaikki mukavia hoitaa. (Noh unca pieni poikkeus, mutta ei sekään ole paha!)

Make tykkää esteistä :') ♥ 


3. Tilat

Kuusikorvella on kaksi majoituspaikkaa, leirimökki sekä tallivintti. Tallivintillä on 9 nukkumapaikkaa, ja mökissä 8. Leireille otetaan kuitenkin vain max. 16, ettei ryhmät kasva liian suuriksi. Talli on valoisa ja viihtyisä, karsinat suuria. Ruokailut hoidetaan tallinomistajan kotona, ja ruoka on todella hyvää!





4. Santtu ja Ukkeli

Santtu ja Ukkeli ovat ehdottomat lempihevoseni kuusikorvelta. Santtu on pieni pyöreä poni, ja ukkeli reipas suokkijyrä. Nyt kuitenkin Ukkeli katselee tuolta pilven reunalta, R.I.P Ukkeli </3
Ukkeli </3 Mun poskessa ei oikeesti oo sit tolalsta luomea, kameran linssissä oli jotain kakkaa :D

5. Opetus

Tallin omistaja pitää ehdottomasti parhaat tunnit joilla olen ikinä ollut! Mia antaa selkeitä neuvoja, ja tekee monipuolisia tehtäviä. 30 asteen helteellä on kiva kevennellä loppuravit ilman jalustimia kun Mia laskee tahtia..;)

Kuusikorpea suosittelen leiripaikaksi kaikille, ihan mahtava paikka minne jaksaa palata aina uudelleen ja uudelleen!

Uittoo <3





2 kommenttia:

  1. Mille leirille olet menossa? Oon ollut siellä 2012 ja 2013 ja taas oon menossa, mut tallin huono puoli on leirien kallius koska hinnat nousee joka vuos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä kuusikorpi ei ole kovin kallis verrattuna joihinkin leireihin. Ja tämän vuoden leirit sai viime vuoden hinnoilla jos maksoi varausmaksun syyskuun aikana. Mutta toi on ihan totta, että hinnat kyllä nousee kuitenkin joka vuosi :/ Ja menen neloselle :)

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥