sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Ikuinen poniratsastaja(ko)?

Jos minulta kysytään, että kummista tykkään enemmän, poneista vai hevosista, vastaan ehdottomasti ponit. Mutta miksi tällä hetkellä sitten treenaan suomenhevosella? Ja miksi ylipäätään lopetin lakulla treenaamisen?

niin hieno ♥ 
Tykkään hypätä millalla todella paljon, se ei ole mikään helppo automaattiheppa, vaan siinä on oikeasti työtä että tunti menee hyvin ja milla rauhassa. Monet opettajat ovat sanoneet että ratsastan millalla poikkeuksellisen hyvin (tästä olen kyllä vahvasti erimieltä!), ja että saan paremmin reippaat hevoset rauhoittumaan kuin laiskat hevoset reipastumaan. Kun treenasin vielä lakulla, se oli esteillä reipas, ja sitä sai enemmänkin pidättää kuin käskeä eteen. Alkuverryttelyissä se oli hidas, mutta esteillä se reipastui ja se oli menoa! Nykyään se ei meinaa millään edes ylläpitää laukkaa estettä kohti- joko se on kyllästynyt tai sitten sen jalka oikeasti on kipeä/jäykkä.



formula! ♥ 


Lakulla lopetin treenaamisen siis ihan vain sen takia, etten kiusaa ponia turhaan. Keskityn nyt lähinnä tuuppailuun sen kanssa, ja olisi kiva startata keväällä koulukisoissa heC. Eli nyt vilin jäädessä pois tunneilta ja monsterin siirtyessä kevyempiin töihin alan menemään koulua lakulla. Mutta vaikka kuinka haluaisinkin, en enää hyppää sillä.
♥ 
Olipas sekava postaus..! Huomenna kuitenkin lakun selkään tuup tuup tuuppailemaan!

superponi! mun nyrkit <3 -.-

4 kommenttia:

  1. Kommentoit omaan blogiisi? :'D

    VastaaPoista
  2. Kyllähän Vili vielä käy tunneilla?

    VastaaPoista
  3. 1h päivässä jos on pakko eikä käy joka päivä. Huomennakin sen kanssa olen kyllä tunnille menossa :)

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥