keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Epäonnistunut estetunti


Maanantain estetunti ei mennyt todellakaan ihan suunnitelmien mukaan. Alkukäynneissä milla pelästyi jotain estevarastopäädyssä, ja sitä kytättiin sitten taas koko tunti. Aluksi tultiin puomeja ravissa, minkä jälkeen laukattiin jonkin aikaa ympäri maneesia. Laukassa milla kaahasi mutta sain sen yllättävän lyhyeksi ja käyttämään takapäätään. Laukasta milla kuumui paljon eikä meinannut haluta kävellä enää ollenkaan. Ensimmäinen rata minkä tulimme, on numeroitu ylempään kuvaan punaisella.

Ensimmäinen este oli puomina, minkä jälkeen nousi laukka, ja menimme pystylle nro 2. Sitten pienellä tiellä okserille, joka oli vielä siinä vaiheessa pystynä. Kolmoselle en meinannut saada millään hyvää tietä kun pääty oli kamalan pelottava ja vauhtia liikaa. Kolmosen jälkeen hyppäsimme vielä nelosen, joka oli myös ristikkona.

Toinen rata alkoi linjalta, jossa kaahasimme täysillä. 5askeleen väliin otimme 4askelta ja välin jälkeen otin raviin. Milla antoi hyvin kiinni ja jatkoimme ristikolle ravissa, jolta nostin laukan. Ennen okseria tein voltin, että sain sille paremman tien.

Ennen viimeistä rataa oli hallintaongelmia, ja tein muutamat voltit, ja linjaan tuli taas neljä askelta. Ennen ristikkoa tuli kielto, mutta leikkasin sen pois videosta, koska se oli niiiin nolo :D Ennen okseria otin taas uuden lähestymisen. Hyppy oli tunnin paras, ja viimeiselle esteelle tuli myös hyvä hyppy. Loppuraveissa mentiin taas täysiä, ja loppukäynneissä ei meinattu liikkua ollenkaan :D

videoon tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥