torstai 13. helmikuuta 2014

Kuukauden lifestylepostaus - helmikuu

Ihan ensin kysyn, että haluatteko tällaisia ylipäätänsä? En jaksa kahta blogia päivitellä, eli tuo valokuvausblogi hiljenee nyt.Voin kuitenkin jatkaa lifestyleä kuukausittaisen postauksen muodossa, jos teillä riittää halua niitä lukea!

Lumet oli hetken aikaa, mutta nyt sataa taas räntää ja vettä. Toisaalta ihan kiva kun on näin lämmin, mutta voisi se kesä sitten tulla, tämä märkä ilma ei ole kiva juttu! (Huom. ikinä en ole tyytyväinen ;) )



Olen alkanut suoristamaan hiuksiani joka aamu, mutta lopetin sen tuossa pari pävää sitten, kun koulusta tullessa hiukset ovat taas tämän näköiset:
Näytän jäätävältä läskiltä tässä!

uusin instakuva :)

emmuska ♥
Kokeet ovat menneet vaihtelevasti, sain terveystiedon kokeesta 8+, vaikka olisi pitänyt saada vähintään 8½, jotta saisin todistukseen 9 ja päättöarvosanaksi 8, nyt saan päättötodistuksen arvosanaksi 7, sillä viimevuonna terveystiedosta tuli 6. Matikankokeesta sain kuitenkin 7½, joka oli mielestäni ihan hyvä. Kemiastakin tuli tuo 7½, johon olin enemmän kuin tyytyväinen!

Tajusin tässä n. viikko sitten, kuinka ihania ystäviä mulla oikeasti onkaan♥ Ilman ystäviä ei oikeasti olisi yhtään mitään! Ystävänpäivänkin vietän ystävieni kanssa, paras tapa viettää ystävänpäivää! ♥

Hiihtolomalla menen helsinkiin ja laivalle, sitä odotellessa!

Kertokaahan, haluatteko tällaisia jatkossakin, ja millaisia lifestylepostauksia haluatte?


4 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥