sunnuntai 23. helmikuuta 2014

taukoa

Postailusta on ollut pientä taukoa, mutta nyt tulin kirjoittamaan lyhyesti viime maanantain tunnista, tosin vanhoilla materiaaleilla.

Hyppäsin siis lakulla, ja koko tunti meni päin jotain, laku oli TODELLA hidas pohkeelle varsinkin käynnissä. Loppua kohden parani, ja oli kiva taas päästä hyppäämään rakkaalla ponilla ♥ Alkukäynneissä meinasin tulla ensimmäistä kertaa alas lakulta, kun poni pelästyi estevarastopäädyssä jotain ja kääntyi 180astetta takajalkojensa ympäri. En kuitenkaan tippunut, ja poni oli kunnolla lopputunnin.

Tässä vielä osa haasteesta jonka sain emmalta.


1. Mitä haluaisit parantaa omassa ratsastuksessasi?

Haluaisin oppia ratsastamaan ensisijaisesti eleettömämmin. Haluaisin saada varsinkin esteillä istuntani kuntoon enemmän kuin mitään..! 

2. Hevoset vai ponit? Miksi?

Ponit, koska prinssi ja laku ovat poneja ;) noei, pidän poneista niiden pienen ilkikurisuuden takia. 

3. Minkälaisia tavoitteita sulla on ratsastuksen kanssa?

Tällä hetkellä ei ole tavoitteita, millan kanssa olisi kiva kevään aikana startata kisoissa 70cm.

4. Haluaisitko hevosista ammatin? Miksi, miksi ei?

Kyllä haluan, mutta haluan sellaisen hevosammatin josta pidän. Ratsastuksenopettaja kiehtoo kovasti, tosin en ole varma kehitynkö vuoden aikana tarvittaviin taitoihin asti ainakaan metsäkylässä. 

5. Oletko enemmänkin aamun virkku vai aamun torkku?

Riippuu, esimerkiksi töissä ypäjällä herään ensimmäiseen herätyskellon soittoon ja hommani onkin saada iitu ylös, mutta kouluun lähtiessä olen muutaman kerran nukkunut pommiin kun en ole jaksanut nousta. 

6. Kuvaile itseäsi kolmella adjektiivilla?

Ystävällinen, laiska, saamaton

7. Kerro lyhyesti, millainen olisi unelmahevosesi?

Tässä "elämäntilanteessa" se olisi poni tai pienikokoinen hevonen, joka veisi minua eteenpäin. Se voisi olla vähän kuuma, mutta tarvittaessa sillä voisi vain laukata maastossa ilman huolta tai humputella ilman satulaa. Tärkeintä olisi että hevonen opettaisi minua, enkä minä sitä. 

8. Pahin tippumisesi?

En ole oikeastaan ikinä tippunut pahasti.

9. Millainen olet mielestäsi ratsastajana?

En syytä hevosta, ja se on mielestäni hyvä juttu. Olen halukas oppimaan ja imen itseeni kaiken saatavan tiedon. Olen kuitenkin välillä vähän kärsimätön, mutta kohtelen hevosia reilusti ja jaksan esim. nuoren hevosen kanssa kyllä odottaa että se ymmärtää asian enkä ala rankaisemaan sitä. 

10. Pitkä maastoreissu luottoratsulla upeissa maisemissa, kouluvalmennus taitavalla kansallisen tason hevosella, vaiko isojen esteiden hyppääminen hienolla kisaratsulla?

Tällä hetkellä tekisi mieli kyllä pitkälle maastoreissulle kavereiden, prinssin, eväiden ja kesän kanssa!




11. Lempi ratsastusvarusteesi?

Mun (uudet) saappaat ehdottomasti <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥