torstai 3. huhtikuuta 2014

Irmalla koulua ja Millalla esteitä

Viikko sitten maanantaina meillä oli koulutunti, ja menin taas irmalla kun kerran sen kanssa koulukisoihinkin menen näillä näkymin. Teimme aika perus juttuja tunnilla, temponvaihteluita, nostoja sekä ympyröitä. Tunti ei mennyt yhtä hyvin kuin edellisellä kerralla irmalla, mutta ei aina voi onnistua! Onneksi on vielä yksi treenikerta ennen kisoja.

Maanantaina hyppäsin piiitkästä aikaa millalla! Alkuverkoissa se oli tosi hidas pohkeelle ja kyttäsi taas vaihteeksi estevarastopäätyä. Sain sen ravissa kuitenkin ihan hyvin käyttämään takapäätään, ja se lopetti toisen päädyn kyttäilyn sitkeän tappelun tuloksena.

Puomeista se kuumui niinkuin laukkaamisestakin, minkä jälkeen olikin perus milla ratsastaa. Esteet menivät ihan hyvin, paikat osuivat lähes joka kerta (paitsi yhdelle esteelle..!) ja muutenkin meni esteiden osalta hyvin, mutta se vauhti..Sitä oli ihan liikaa! Hevonen kuumui oikeasti todella paljon, minkä jälkeen pidätteet eivät menneet läpi ja hevonen kaatui käännöksissä sisälle. Lopussa itse olin niin puhki, etten vain enää jaksanut  pidättää, mutta onneksi millakin vähän väsyi ja alkoi rauhoittumaan, ja saimme lopettaa suht hyvään suoritukseen.

Videolla on koosteet molemmista tunneista, hope you like!  https://www.youtube.com/watch?v=M0R25WJ1ubo


3 kommenttia:

  1. olet tosi kova kädestä, varsinkin tuossa esteillä.. etkö voisi vähän hellittää ohjista kun näytät koko aika vetävän hirmuisesti?? hevonen aukoo suutaan. eikö teidän opettaja huomauta tuosta mitään? videolta katsottuna näyttää aikamoiselta:/ muuten meni kivasti ja sulla on siisti istunta:)

    VastaaPoista
  2. Ja se vetäminen ei auta asiaan sitä kovemmaksi hevonen tulee suustaan ja avut katoaa jos vedät kokoajan. Muista hellittää pidätteiden jälkeen. Mun valmentaja opetti mulle esteen jälkeen peppu satulaan pidäte ja pohkeet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvostan kommenttejanne jotka ovat molemmat ihanan asiallisia, mutta teen niinkuin opettaja käskee, vaikka olen itsekkin samaa mieltä teidän kanssanne. Voitte tulla kikissä vaikka puhumaan mulle niin selitän asian tarkemmin jos haluatte, täällä en viitsi enempää asiasta kertoa, mutta olisi kiva selventää asiaa teille enemmänkin :D! (Kuulostaa siltä kun haluaisin haukkua teidät tällaisista kommenteista mutta en halua, oikeasti haluan vain kertoa tämän jutun teille..! :) ) Tulkaa siis kikkaamaan kaikki marisaboss jos asia kiinnostaa!

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥