torstai 3. huhtikuuta 2014

Tet päivä 2

Tästä toisesta päivästä tein pienimuotoisen videopostauksen. Videopostauksesta alku on kuvattu järjestelmäkameralla ja loppu iphonella, ja laatueron huomaa. Unohdin tyhmyyksissäni kääntää puhelimen aina kun kuvasin, joten videot ovat tyhmän mallisia. Toivottavasti se ei ketään häiritse, aika nopeasti ainakin itse siihen totuin :)!

Eli aamulla aloitin puhdistamalla teemun, ladyn, kirpun, hesen sekä pisaman karsinat. Tuo ensimmäinen video tallilta on vähän tyhmä kun siinä näkyy vain karsina ja ponin pää, mutta siirsin siis teemun hesen ja kirpun karsinaan siksi aikaa kun puhdistin sen oman karsinan. Karsinanpuhdistamisen jälkeen vaihdoimme tarhaavat hevoset, ja juotin vadelmalle sekä irmalle greenlineä. Jossain vaiheessa ruokimme hevoset, ja kävin syömässä. Vaihdoimme hevoset taas, hoitelimme hevosia yms. Kamerasta loppui tila, mutta tuon prinssi videon jälkeen en muuta enää tehnyt kuin kävin erään asiakkaan seurana maastossa prinssillä taluttaen, taino oikeastaan olimme vilin seurana. Huomenna teen taas kuvapostauksen, kertokaapa taas kommenteilla mielipiteenne tästä postauksesta :)?

PS. Millaisen postauksen haluaisitte tampereen hevosmessuilta? Jos joku bongaa mut sieltä lauantaina niin tulkaa rohkeasti juttelemaan vaan, olis kiva tutustua blogin lukijoihin kun on täällä kuitenkin muutamia ihan eri kaupungissa asuvia, joita en tunne :)



http://youtu.be/130loD782jk

2 kommenttia:

  1. kiva mutta äänet ei videolla vain kuulunu :( kenen kanssa menet messuille? tee sieltä videopostausta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meen parin kaverin kanssa :) joo laitan äänet illalla kuulumaan.

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥