maanantai 21. huhtikuuta 2014

Supervauva!

Edellissunnuntaina olivat siis ne pelätyt hevoshullu-koulukisat, joihin menin vadelmalla vaikeaan luokkaan. Tallilla olin jo n.10.30, mutta oma verryttelyni alkoi vasta 14.00.

Verkassa vadelma oli todella kiva ratsastaa, mutta vasemmassa laukassa kaatui sisälle todella paljon. Hyvillä mielillä lähdin kuitenkin kävelemään maneesiin päin.

Maneesissa saimme vielä ottaa muutamat laukat molempiin suuntiin sekä ravipuomit. Lisäykset jäivät meidän verkassa todella vähäisiksi, ja se jännittikin että lähteekö vadelma lisäyksestä täysiä. Laukassa se ei enää kaatunut yhtä paljoa sisälle, mutta juoksi senkin edestä. Ravipuomitkin menivät hyvin. Olin ensimmäinen lähtijä.

Rata meni kokonaisuudessaan todella hyvin, eikä vadelma juossut enää ollenkaan pois alta. Olin tammaan todella tyytyväinen! Loppuradassa tuli muutama tahtirikko esim. ravissa kun vadelma yritti pysähtyä kun oli kamala hätä! Heti radan jälkeen vadelma sai kuitenkin tehdä tarpeensa ja molemmat olivat tyytyväisiä ! On se vaan niin upea tamma :') ♥

Video radasta

Viikko sitten maanantaina hyppäsin vadelmalla (koulukisoista seuraava päivä). Hyppäsimme vadelmalle melko haastavaa tehtävää, ja muutama ohimenokin tuli, mutta kokonaisuudessaan vadelma oli oikein hieno tamma jälleen kerran ♥ Kaikki kuvat c. Emma (emmanhevoselamaa.blogspot.fi)


hähähähä poni on söpö <3


könökönö





ja ohi


missä vanha istunta ;_; 

2 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥