perjantai 5. huhtikuuta 2013

Koulutunti

Meillä oli maanantaina koulutunti ja mulla oli teemu. Aloitimme verryttelyn kevyessä ravissa tehden ympyröitä ja käännöksiä paljon. Meillä oli opettajana Kata. Ensin haettiin hyvä asetus. Verryttelimme molempiin suuntiin ravissa kunnes tuli käsky "sitten kaikki nostavat oikean laukan", no kaikki nostivat laukan ja verkkasimme oikeaan tehden ympyröitä. Itse laukkasin ympyrällä pari kierrosta kunnes sain hyvän asetuksen, jonka jälkeen jäin kävelemään keskelle.

Ensimmäinen kunnon tehtävä oli avotaivutus käynnissä, eli pitkänsivun alkuun voltti, jonka jälkeen avotaivutusta. Teemu toimi todella hyvin ja oli mukavan pehmeä.

Teimme saman tehtävän myöskin niin, että teimme ensin ravissa avon jonka jälkeen suoristus ja laukka. Ympyrä laukassa jolla koottiin laukkaa niin paljon että hevonen lähes "laukkasi paikallaan", tämä onnistui meiltä todella hyvin!

Toiseen suuntaan(vasen) teemu lähti puskemaan sisälle todella paljon, mutta asia saatiin korjattua kun muistin tasaisen tuen ulko-ohjalla.

Ravasimme vielä hetken kooten hevosia, jonka jälkeen meidän piti ratsastaa ne eteen-alas. Teemu rentoutui ihan hyvin, en ollut täysin tyytyväinen, mutta opettaja oli tyytyväinen joten siirsin käyntiin ja kävelin loppukäynnit :)

video tulee kun linda saa koneenssa toimimaan!

Viime tunnilta video:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥