lauantai 27. huhtikuuta 2013

postausideoita ?

Eli tosiaan jotkut varmaan lukivatkin jo toisesta blogista, että mulla meni taas nilkka. Lääkäri ei oikein tiennyt onko siinä murtumaa (?!?!) , eikä nähnyt edes röntgenkuvista, joten nyt ei tiedetä onko murtunut vai nivelsiteet vaan mennyt. Jokatapauksessa saan tietää sen parin päivän kuluessa, jos nilkka ei ala parantumaan niin se on todennäköisesti murtunut, viikon päästä katsotaan sitten pitääkö mennä lääkäriin uudestaan.

En edes tiedä millä menen ensiviikon kouluun. Saanko koulutaksikyydin vai joudunko ahtautumaan aamuruuhkabussiin jossa kaikki tönivät kipeää jalkaani. Se sattuu hirveästi jo kun sen nostaa maasta tai kun koukistan varpaita, miten sitten kun sitä tuupitaan, tönitään  tms. ? Apua..

Parin viikon tauko siis myös ratsastuksesta, joten ratsastuspostauksia ei tulossa, siispä.. Haluaisitteko jonkun erikoispostauksen ? Saa ehdotella vapaasti! Huomenna olen tekemässä kehitysvideon ratsastuksessa kun pian tulee se neljä vuotta täyteen, onko muita ideoita?

laitan tähän muutaman tänään muokkaamani kuvan, ettei postauksesta tule ihan tylsää. :)

Nekku ja Milla kesällä laitumella. 

iitun poni (lumimyrskyssa.blogspot.fi)

toinen tallimme poliisihevosista

vaikka tähän unohtui laittaa copyt niin tämäkin c) marisa heinonen



r. Ahkratt ja r. Metsäkylän Unski.

tästäkin jäi copyt mutta tämäkin c. marisa heinonen

c. marisa heinonen
Mitään kuvia EI  SAA KOPIOIDA muuhun kuin OMAAN KÄYTTÖÖN (esim. tietokoneen taustakuvaksi), ei irc-galleriaan, facebookkiin, bloggeriin, youtubeen..

Kopioimiseen oltava lupa, muuten se on rikos. Kiitos. :)

2 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥