tiistai 21. elokuuta 2012

Huono bloggaaja

Joo multa lähti taas yks lukija, en ihmettele yhtään ku en oo kirjotellu pitkään aikaan. Nyt tuli sellaset paineet et pakko päästä kirjottamaan ja äkkiä ! ;s

Eilen oli tunti. Tunnin aiheena puomit & kavaletit. Tuskin kukaan teistä muistaa, mutta viime viikollahan mentiin puomeja, tällä kertaa mentiin samaa tehtävää, mutta puomit korotettiin kavaleteiksi.

Aluksi tehtiin itsenäinen raviverkka. Laku ei oikein edennyt, ja oli muutenkin tosi ärsyttävä, saatto yhtäkkiä vaan pysähtyä. Sitten tultiin puomeja ravissa, ja tultiin kokoajan liian hitaasti.

Laukattiin taas sillee, et pitkällä sivulla oli kolme ravipuomia, ne kevyessäistunnassa, laukannosto, voltti, raviin ja puomit kevyessäistunnassa. Tehtiin siis niiden kolmen puomisarjan väliin voltti sisällepäin. Laku nosti & ylläpiti hyvin, mutta puski ulospäin kavereiden luo. Puomit menivät jo reippaammassa ravissa.

Sitten tultiin ravissa linjalle niin, että ensin maapuomit, ja sitten ristikko. Laku tuli hyvin, mutta vähän pohjaan molemmilla kerroilla.

Sitten tultiin laukassa toiseen suuntaan, mutta ravipuomit olivat puomikasa.

Piti tulla pääty-ympyrä laukassa, minkä jälkeen mennä linjalle. Unohdin ympyrän, ja menin pelkän linjan :D Sain käskyn tulla uudelleen ympyrän, kunhan muut olisivat ensin tulleet tehtävän.

No lähdin suorittamaan laukkaympyrää, millä oli ristikko. Yli meni, mutta laku tiputti kun lähti niin juuresta ja heppa oli vino kun en saanut suoristettua (oli vähän ongelmia kääntämisessä). Sitten tultiin toisen kerran, ohi. Kolmannella kerralla laku sai tarpeekseen eikä halunnut enää, siis toiseen päähän täyttä laukkaa. Kossukin pelästyi, onneks tiia pysy selässä..

Ei sitä sitten enää laukassa menty vaikka yritys oli 10, mentiin sitten ravissa. Laku luovutti, ja saatiin keventää loppuravit eteen-alas.

AARGH oli kyl niin raivostuttava tunti.. Oisin vaan menny vilmalla, niinku mut oli merkattu ! Se meni niin nätisti koko tunnin, kanto itteensä tosi hyvin :o ! Tai sit se johtu vaan ratsastajasta, vilmalla oli hyvä ratsastaja selässä ! ;)

Kuvia ei ole.. :ss

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥