perjantai 3. elokuuta 2012

Lakulla hyppelöitä !

Moikka ! Eilen oli estetunti, ja menin onneks lakulla, ku 18pvä on rataharjotukset, meen varmaan 40 kun en lakulla isompaa oo hypännyt ku 40, ni ei oo sit järkee mennä 50 xd sekavaa ! Mutsiis joo.

alkukäynnit
Ekaks käveltii ylläriylläri pitkin ohjin. Sit haettii käynnis asetust & tehtii ympyröi. Sama ravis. Kevenneltii molempii suuntii, ja sit alettii laukkaa sillee, et muut pyöri toises pääs ympyräl, ja yks sit laukkas c.päädys nii kaua et suju hyvi. Laku ei meinannu aluks mennä puomil, ois halunnu mennä kaverien luo, mut kyl se siit sitte ! (:
kävelyy

Samaa taas molempii suuntii. Toisee suuntaa laku oli parempi, mut oli vielki vähä ongelmii ton kääntämisen ja eteenpäinmenemisen kans.. :D

ravii
Sitte tultii sillee, et ku oli saanu tehtyy kunnial laukkaympyrän sen puomin yli, ni sai tulla kokorataleikkaalla olevat ravipuomit , jipii !

raviympyrä
Laku meni ok,, mentii ainaki puomin yli ! muistaakseni..? No tultii sitä kerra, ja sit nostettii ristikoks. Sit tultii se kerra ja lopuks viel sen kokorataleikkaan jälkee nostettii laukka, laukattii lyhytsivu ja hypättii pitkälsivul oleva 40cm pysty.

ravii ?
Oli jees tunti, ei ny mikn hirvee hyvä fiilis laukkaympyröist jääny. Ärsytti ku hypättii se pysty vaa kerra, menin kauheesti kaulal sii hypys enkä keskittyny yhtää, mut mentii muutenki yliaikaa vissii 10min ni ei sit voitu enää hypätä..:s nojaa, toivottavasti kisois menee paremmi ! (:



 KAIKKI KUVAT C.PINJA !

Tänää olin tallil sit ft. Henna & Iidamari. Hoitelin kosbee ja lopuks haettii sit prinssi, walde & kirppu sisäl (: Niijoo, säädettii kans aikapaljo ;) Jes sain äitilt kans tnä luvan et pääsen kuusikorven esteleirille ensvuon ! Sitä seuraavana kesänä en meekkää varmaa mihinkää heppaleirille ku on ripari.. Ehkä ;)


15 kommenttia:

  1. eihän sillä nyt kovin suurta merkitystä ole menetkö 40cm vai 50cm? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei todellakaan ookkaan, mut 40 tuntuu todella pieneltä.. :D Ei sillä että se mulle kovinkaan pieni olis.. :)

      Poista
    2. mielestäni voisit pysyä siinä puomiristikossa.Hyvällä mielellä kirjoitan.Kassu on heino hevonen,toivottavasti ymmärrät,että pilaat sen.Lopeta ratsastus.

      Poista
    3. Mielestäni voisit pitää suusi kiinni. Mua ei kiinnosta sun mielipiteet. KOSSU on hieno hevonen, mutta jos pilaisin sen, ei minun sillä annettaisi mennä. Ja miksi ihmeessä lopettaisin ratsastuksen ? VIIMEISEN KERRAN, SE EI OLE KASSU VAAN KOSSU / KOSU !

      Poista
    4. Tuo toinen anonyymi ei näyttävemmin mistään mitään tiedä. Tuskin Marissa Kossua yksin metsäkylässä on pilaamassa.Kossu on myyty metsäkylään opetusmestariksi ja sen parhaat päivät kilpahevosena on jo takanapäin joten hyvä että se saa olla opetushevosena. Et selvästikkään mistään mitään tiedä sillä kirjoiti jo hevosen nimenkin väärin! Ketään ei ole syntyessään taitava ratsastaja vaan jokaisen on harjoiteltava.

      Poista
    5. Kossu on juu hieno hevonen, millä on paljon annettavaa ihan jokaisella joka on siellä selässä ja osaa pyytää siltä oikeita asioita. Kossu on loistava opetusmestari sillä se jos joku on luotettava ja osaava ja sillä on elämänkokemusta, onhan herra sentään Saksassa ja Suomessa kilpaillut ihan kiitettävästi ;) Kokemuksella kerron että se hevonen opettaa.

      Poista
    6. Kuunnelkaa sirua ! :D Kiitti siru & anonyymi (:

      Poista
  2. Voi anoanoano.. Tuleppa sanomaan samaa päin naamaa :)

    Ärsyttää tollaset ihmiset ketkä valittaa nimettömänä joka asiasta. Ei oo ees pokkaa tulla sanomaan rekisteröityneen/nimellisenä.

    Luuletko sä, että ihmiset tosiaan lopettais harrastuksen mitä rakastaa säälittävien anojen kommenttien takia?

    Mihin on taas kadonnut se kunnioitus ja hyvä mieli toisia hevosharrastajia kohtaan? Ennen kaikki pitivät hauskaa yhdessä, nykyään halveksutaan. Jos jollakulla menee hyvin harrastuksessa, niin toki se heti pitää lytätä lyttyyn.

    SUOMEKSI EN KESTÄ IVALLISIA JA IDOOTTEJA NIMETTÖMIÄ NETISSÄ HAUKKUVIA IHMISIÄ! :)

    Aamen olen puhunut!

    VastaaPoista
  3. ano on kade ano on kade ano on kade ano on kade ano on kade ano on kade ano on kade!!!joo nyt lopetan:Dmut ano ooks vähä kade marisal sen ratsastustaidoist?!:DD

    VastaaPoista
  4. ääh mäki olisin halunnu viedä walden sisäl :D jjaja näin sut yks päivä tallil , mut en viittiny morjestaa tai mtn :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. näit vai :D:D No oisit tullu moikkaa, en mä pure ! (:

      Poista
    2. :DD mut kattoisit vähä pitkään , tämmöne sua lyhempi , vauvannäköne idiootti jota et ees tunne , tulee vaa sillee MOI! :D

      Poista
    3. pyyh :D Niinku huomasit, en purru ! ;)

      Poista
    4. Haha no nythä sä oot jo vaanhavaanhakaveri :DD

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥