sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Leirillä

Olimme "viikonloppuleirillä" metsäkylässä parin kaverin kanssa, leirin saimme palkaksi leiriavustuksista.

Eilen lauantaina tulimme tallille n. klo 11. Aloitimme putsaamalla karsinat, minä ja henna putsasimme teemun karsinan. En muista tarkalleen, mutta haimme hevosia sisälle, söimme, jaimme väliheinät, lakaisimme ja ratsastimme Eveliinan kanssa Monsterin puoliksi, mistä on alapuolella video. Menin melko rennosti satulalla, monster oli todella reipas ja mukava, liikkui iloisesti ja oli aika epäjäykkä(en tiiä miten se oikeesti kuuluis sanoa?) mutten saanut sitä kuitenkaan puolessatunnissa hyväksi. Noh eipä tuo mitään, tärkeintä että monster liikkui hyvin eteenpäin!



Menimme maneesissa agilityä, ja menin vähän maastakäsinjuttuja, niistä videota myöhemmin, prinssi oli jälleen todella hieno poni, seurasi hyvin ja tuli luokse ♥ kävimme ajamassa myös pienen kierroksen maneesin ympäri. Illalla menimme ratsastamaan puolet kentälle ja puolet maneesiin. Menin kentälle, ratsuksi sain prinssin. Päätin mennä satulalla piiitkästä aikaa, edellisestä kerrasta onkin kulunut yli vuosi! Prinssi oli oikein hieno ja reipas poika ♥ Lopuksi prinssi pääsi pienelle maastokävelylle. 


enhän mä nyt niiiiin iso oo ?









Aamulla heräsimme klo. 6.30 viemään hevosia laitumelle. Vein helmen, vadelman, monsterin ja prinssin. Menimme syömään aamupalaa, minkä jälkeen puhdistimme jokainen yhden karsinan. Puhdistin monsterin karsinan. Kastelimme maneesia ja teimme kaikenlaista, söimme ja jaoimme hevosille heinät. Haimme hevoset päivällä sisälle ja lopuksi menimme kentälle ilman satulaa kaikki yhtä aikaa. (Eveliina ei ratsastanut nestehukan takia..) Menin taas prinssillä, menin melko kevyesti, Ellan kanssa menimme aika paljon peräkkäin ja muistelimme vanhoja, hyviä aikoja! 

^Olimme ennen Ellan kanssa samalla tunnilla, olimme juuri ja juuri heC tasoisia, ja menimme aina prinssillä ja waltsulla, minä edellä ja Ella perässä.


10 kommenttia:

  1. Ne ajat <3 Ollaan hieman muututttu =D Tuntu hassult tulla sun perässä (tai ku sä tulit mun perässä),koska en oo enää tottunu siihe :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep nii ollaa :D voi ku pääsis ajas 2vuotta taaksepäi :')

      Poista
  2. oot kyllä iso, mut painos puolest ei haittaa mut et sä prinssistä mitään vakkariratsua saa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juurikin näin, ja tallinomistaja pyysi minua ihan henk.koht. ratsastamaan prinssillä kun se on ollut suoraansanottuna idiootti tunneilla lähiaikoina. Ratsastelenkin sitä vain silloin tällöin. :)

      Poista
  3. aika hienoi kuvii, kukakoha kuvannu ;)

    VastaaPoista
  4. Epäjäykkä = Vetreä, rento?
    Ei epäjäykkä oo mikään sana, nyyt hei :D

    VastaaPoista
  5. Ssiis tää oli se puol seiska herätys juttu xD tajusikss?

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥