perjantai 5. heinäkuuta 2013

Kuusikorven saakelineloset osa 2

Sori kun on ollut taukoa postailusta, netti sanoi itsensä irti ja saimme sen vasta tänään toimimaan.

Tiistai

Herätys oli vasta klo 9.30 yömaaston takia. Menimme syömään aamupalan, haimme hevoset laitumelta ja laitoimme ne kuntoon. Meillä oli vuorossa maastoesteet, joille menin sukalla. Kakkosryhmä ratsasti hiekkakuopille, jonne ykkösryhmä meni autolla (olin ykkösessä) perässä. Kuvailimme hetken kakkosia, minkä jälkeen hyppäsimme itse selkään. Pompimme paljon erilaisia tehtäviä, ja sukka oli laiska mutta kiva. Kotimatkan alussa hanatimme yhden ylämäen ja ravasimme lähes koko muun matkan lukuunottamatta metsäpolkuja.

älkää järkyttykö videosta..:D

Tunnin jälkeen hoidimme hevoset, veimme ne ulos ja menimme itse syömään. Pian ruokailun jälkeen lähdimme läheiselle laguunille uimaan, joka oli upea paikka !

Iltapäivän tunti oli estetunti, ja sain maken ! Laitoimme hevosille varusteet, menimme syömään ja ruokailun jälkeen lähdimme ratsastamaan. Teimme nopeat alkuverkat, ja aloimme hyppäämään kapeaa pystyä c:ssä. Make kiihdytteli ja kuumui, ylläri ;) !

 Toinen tehtävä: tulimme lävistäjällä olevaa okseria molempiin suuntiin.


















Lopuksi tulimme pysty-okseri-portti-rataa:


eli lyhyellä sivulla oleva pysty ensin, miltä käännettiin okserille, hanatettiin ja mentiin vielä pitkälläsivulla oleva portti. En päässyt rataa kylläkään pidemmälle kuin ensimmäisen esteen, koska tulin alas heti pystyn jälkeen :D Ei sattunut yhtään, nauratti vain, ja ärsytti kun kukaan ei saanut kuvaa :D Tulin radan kerran vielä ja meni hyvin, make oli tosi kiva ratsastaa, ja lopputunnista sain sen jopa lähes rauhalliseksi (:! 



Keskiviikko

Meillä oli aamulla estetunti, ja sain aten. Tunnin aiheena olivat jumppasarjat. Verkkasimme hevoset ensin ravissa. Aloimme tulemaan laukassa pituushalkaisijalla olevaa jumppasarjaa. Tulimme sitä molempiin suuntiin, ja lopuksi otimme kaksi keskimmäistä estettä pois, niin että syntyi sarja. Tulimme sitä kaksi (?) kertaa, jonka jälkeen mia jätti vain yhden esteen paikalleen ja nosti sen 85cm korkeaksi pystyksi, uus enkka ! (: Loppuravit eteen-alas, hevoset talliin, hoito ja laitumelle. Iltapäivällä meillä oli uitto, jonne menin hippulilla. Ratsastin uittopaikalle, ja kaikki meni hyvin :) Uittokin meni hyvän, mitä nyt hippuli vähän pomppi pystyyn vedessä, mutta se loppui kun tajusin antaa vapaampaa ohjaa ravissa.

tiia oot söpö <3 :DD 


Kuvia tulee lisää kun niitä saan. 
















4 kommenttia:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥