tiistai 23. heinäkuuta 2013

takaisin blogin pariin & uusi ulkoasu !

Olin koko viikonlopun ypäjällä, kemiö jumpingissa at ypäjä toimihenkilönä. Koko viikonloppu vierähti istuen kentän keskellä ja nostellessa puomeja.

Perjantaina lähdön piti olla klo 8.30, mutta haku tulikin vasta yhdeksän jälkeen...:D Haettiin lumi kartanolta kyytiin ja lähdettiin ajamaan. Ypäjällä kävimme ostamassa viikonlopun mässyt kaupasta.

Kun pääsimme ypäjälle, pienten säätöjen jälkeen veimme lumin karsinaan ja laitoimme sinne turpeet. Lumi kotiutui hyvin, ja iitu lähtikin aika pian maastoon ratsastamaan. Hän hyppäsi muutamat maastikset ja minä poljin pyörällä perässä..:D Voin sanoa että oli todella raskasta polkea kuravellissä hevosen perässä joka laukkaa.. Pari kertaa oli pakko taluttaa kun en päässyt siinä kurassa eteenpäin. No löysimme tiemme takaisin tallille parin mutkan kautta, laitoimme lumin pois ja suunnistimme juhlakentälle.

Olimme juhlakentällä loppupäivän, kävimme välillä syömässä tms., mutta siellä tuli istuttua n. 6tuntia. Yksi ratsukko kaatui todella pahan näköisesti, mutta mitään pahempaa ei tapahtunut, vaikka ratsastaja vietiinkin ambulanssilla sairaalaan, hevonenkin oli ilmeisesti ok, todella järkyttynyt tietysti.. Kokonaisuudessaan päivä meni hyvin!

Lauantaina herätys soi 5.30, ja lähdimme  ruokkimaan lumin. Seiskalta oli aamupala, jonka jälkeen lähdimme töihin. Iitu meni 80cm, puhdas rata. Olin kokopäivän metsäkentällä töissä.

Sunnuntaina olivat shetlanninponien sm-mestaruudet♥ NIIIIIN söpöä! Iitu meni 80 & 90, molemmista yhdet pudotukset. Kisat loppuivat n. kuuden aikaan, tyhjensimme lumin karsinan ja syöttelimme sitä. Lähdimme ajamaan vähän ennen kahdeksaa Turkuun.

Oli todella mukava reissu ja sai uusia kokemuksia! Kuvia en ehtinyt ottaa, mutta laitan tähän muutaman satunaisen kuvan..:)

ikävä ♥ onneks poni tulee pian takas! 

r. Metsäkylän spotty devil "waltsu"
Uusi ulkoasu, mitäs tykkäätte? Antakaapa ulkoasulle arvosana tuosta oikealta löytyvästä kyselystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥