tiistai 23. heinäkuuta 2013

Lukijoista (TÄRKEÄÄ, KATSOKAA KAIKKI!!!)

Olisi kiva että myös sinä katsoisit, joka yleensä ohitat uudet tekstini.

Mulle blogiin kirjoittamisessa tärkeintä eivät ole lukijat. Kirjoitan blogia, koska tykkään siitä itse, ja myöhemmin on kiva lukea vanhoja postauksia ratsastustunneista ja seurata omaa kehittymistä bloggaajana sekä ratsastajana. Jos minulla ei kuitenkaan olisi lukijoita, olisi tämä ihan erilaista.

Blogillani on 54lukijaa+ anonyymit, kommentteja ei tule kamalasti, mutta en viitsi valittaa koska olen itsekkin laiska kommentoimaan. NYT kuitenkin olisi sen aika taas, että kerrotte parannusideoita blogiini, ja yritän toteuttaa niitä. Myös postausideoita saa sanoa, siitä on aikaa kun olen tehnyt edellisen erikoispostauksen.

Siispä, jos luit tämän postauksen, paina tuossa tekstin alapuolella olevaa nappia jossa lukee "luin!". Se vie korkeintaan sekunnin ajastasi- ja tiedän kuinka montaa ihmistä tämä blogi oikeasti kiinnostaa.

Nyt niitä parannusehdotuksia & postaustoiveita kehiin, tehdään tästä blogista parempi blogi, niin että mahdollisimman monet jaksavat sitä lukea!

♥:

8 kommenttia:

  1. No hmm.. en muista mitä erikoispostauksii oot tehny, mut joku tyyliin "kehitykseni ratsastajana" tai "ratsastusvarusteeni" tai vaikkapa "päiväni kuvina"-postaukset ois ihan jees :)

    VastaaPoista
  2. Voisit ehä joskus Mydayn kun oot koulus tai jotai :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ookei, se tulossa, muistuta mua kun koulut alkaa :D!

      Poista
  3. Moi,
    Se sun kehitys postaus ratsasttajana, Päiväkuvina,
    Mites Nekku meni tänään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ideoista! Nekku meni hyvin, kirjoitan siitä pian. :)

      Poista
  4. Heeeeei martsaa<3 mitä kuuluuuu? mul ei oo ideoi mut nähää joku päiväää!!<3 :D
    OLI PAKKKOOO!

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥