lauantai 6. heinäkuuta 2013

Kuusikorven saakelineloset osa 3

Torstai

Ensimmäinen tunti oli estetunti, ja tunnin aiheena olivat kulmaesteet. En muista tunnista paljoakaan, mutta menin pertsalla, enkä osannut ratsastaa sitä edeleekään yhtään. Paikkoja en nähnyt tuolla hevosella ollenkaan, ja hypyt lähtivätkin usein kaukaa / pohjasta, mutta hevonen hoiti homman kun kuski ei osannut !

hyppäsimme myös okseria joka oli n. 85cm (:

Toinen tunti oli leikkitunti, ja sain UKKELIN ♥ Oli nääääääääääin kova ikävä papan selkään <3 Ukkeli oikoi paljon, mutta siinä ei ollut mitään uutta ;) ! Hyppisimme esteitä, leikimme talli palaa, saimme leirikasteen (eli ensin naama veteen, minkä jälkeen jauhopurkista etsitäään nallekarkkeja, löysin yhden!) Oli ihan paras tunti koska ukkeli ♥ tunnin jälkeen kun vein ukkelin laitumelle niin itkuhan siinä meinas tulla, pappa on kuitenkin jo 23 vuotias eikä enää elämänsä kunnossa, ja jää tämän kesän jälkeen vähemmälle käytölle. En tiedä muuttaako tuolta pois, toivottavasti ei !

se anto mulle karkin :3

<3 

ups

ups

leirikaste

Danielan (leiriavustaja) näkemys pikkumyystä :D 


Sandels ♥ 


Sukka ja Tiia I. (: sori en oo ehtiny muokata näitä vielä ni siks  tän näkönen !



Oli (taas kerran) ihan paras leiri ja mahtava porukka, kiitos kaikille ♥ ++ tuplakiitokset Mialle, Danielalle, Amandalle ja hevosille ♥ Ja tietty napille ja mindille ! ;)

kiitti Tiia, Kia, Tiia, Oona, Julai, Tiia, Marika, Anniina, Jassu, Milla, Iitu, Jenna, Heluna, Anni ! ♥

ps SAAKELI !!

1 kommentti:

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥