maanantai 8. lokakuuta 2012

Video, haaste, kisat, tunti..



Moikka ! Kerron ekaks eilisistä kisoista, vaikka kuvia & videoita en ole vielä saanut. Eli menin siis lakulla 50cm. Verkassa poni oli aika letkeä ja mukava, mutta välillä todella laiska. Laukasta se innostui, ja esteillekkin mentiin turhan kovaa. Saatiin yksi onnistunut hyppy kuitenkin pystylle, ja mentiin odottamaan omaa vuoroa.

Rata meni.. en muista edes mitä tapahtui, muistan vain että kovaa mentiin, ja poni oli välillä ihan idiootti..:D Välillä ei meinattu kääntyä, välillä mentiin turhan kovaa, ja ennen viimeistä estettä tuli pukkeja. :D No, oma moka, eikä se mitään, ne oli todella pieniä ja niissä oli helppo pysyä ;) Rata meni kuitenkin ok, ja uusintaankin päästiin, missä tuli 4virhepistettä kun laku alkoi kiukuttelemaan ja ryntäsi kulmaan mököttämään, missä kossukin oli. Hölmö poni :D Siitä siis tuli 4virhepistettä, kun pysähdyimme (tottelemattomuus) tai jotain. Eli perusrata puhtaasti, uusinnassa 4virh. ja tulos 4/14sija ! Olin supertyytyväinen, hieno laku ! (:

Rata tulee kun saan sen hennalta (niinkuin kuvatkin kun saan ne hennalta & tiialta.)

nää ajat takas ! <3
Sain muuten tarulta haasteen, kiitos siitä.

1. Kauanko olet ratsastanut?
vähän yli 3vuotta. (:

markii "make" <3


<3

2. Suosikki Hevonen/Poni?
Ehdottomasti prinssi.
3. Esteet vai koulu?
esteet, vaikka nykyään tykkään mennä myös koulua (:
4. Suosikki askelaji?
vanha kuva :D
Riippuu hevosesta, lakulla ravi ja laukka, kossulla ravi.. Mutta ehkä kuitenkin sellainen kunnon reipas rataestelaukka ;)
5. Lempi hevos/poni rotu?
hmm.. Vaikea sanoa, mutta ehkä shetlanninponi.

6. Lempi väri?
apua.. turkoosi, pinkki, musta, valkoinen..
7. Kivoin aine koulussa?
öä.. No kotsa on kivaa ja liikunta :D
8. Vaikein aine koulussa?
Ruotsi ja historia.
9. Mistä muista eläimistä pidät kuin hevosista?
Oikeestaan kaikista, paitsi ötököistä, enkä erityisemmin käärmeistäkään.
10. Mikä kännykkä sulla on?
samsung 5230 ja nokia E51 (:


Sitten tän päivän tunnista. Eli meillä oli pitkästä aikaa koulutunti, ja menin pitkästäaikaa teemulla ! :D Olin mennyt teemulla viimeksi kesällä 2011.
Teemu olikin mukava yllätys ! Työskentelimme koko tunnin pääty-ympyröillä. Meidän ympyrällä oli teemu, kossu, milla ja vilma. Toisella ympyrällä oli ossi, musta ja nekku. Ensin ravailimme, välillä pienensimme ympyrää ja suurensimme ympyrää. Teemu oli mukavan reipas. Sitten teimme pysähdyksiä ja laukkailimme ihan koko ympyrällä. Teemu oli super ! Lopuksi työstimme hevosia vielä hetken ravissa, ja teemu alkoi pyöristyä mukavasti. Loppuravit menimme eteen-alas.


Hoidin myös prinssin tunnin jälkeen. Lopuksi vain olin prinssin karsinassa, rapsuttelin ponia ja juttelin sille. (:


teemu, kesä 2011

teemu, kesä 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥