lauantai 6. lokakuuta 2012

heii

Noniin, sain koneen, jejejejeje ! Oon kai kirjottanut viimeks siitä kun menin mustalla ? Sen jälkeen taisi olla kossun vuoro, hyppelimme esteitä. (: Pompimme n.70cm asti, tunti meni hyvin, mutta kossu oli todella kuuma ja pomppi kiitettävästi..:D Sen jälkeen menin (viime ma) Lakulla. Hyppäsimme esteitä (taas) ja menimme sarjaa kokorataleikkaalla. Laku oli laiska ja jäykkä, mut innostu esteistä mukavasti.

Huomenna kisat, jipii XD Meen 50cm, varmaan vikaa kertaa, kun meen sit vrm ens kerral 60cm. (: Mutjoo, menin eilen helsinkiin junalla ja tulin n.tunti sitten. (::

Tiia on meil nyt yötä :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:::D:D::D:D:D:D:D:D:DD:D:D::D:D:D moi normipvä agaaaiinnn,, ! mut nyt pardihaaaardd ! <3<3

ciao, kuvii tulee huomisista kisoista ja näi ! (: Mut palaillaa varmaa huome <3

rakastanteit muruset, jaksakaa kommentoida vaan, erikoispostausaiheita ja tällasia saa ehdottaa ! (:: Videopostaus ehkä tulossa, kun kuvailin eilen kotona & junassa, ja voin tehä huomenna kisapäiväni-postauksen, siispä moi !
jospa täl kerral menis paremmin ;) :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥