lauantai 13. lokakuuta 2012

making me love you

Haaste Tiialta (lillivoitto.blogspot.fi)
Mikä hevonen on ollut sinulle kaikista läheisin?

Prinssi. Ehdottomasti (: 







Millainen hevonen on mielestäsi hyvä/huono ratsastaa?
  Huono.. No jokaisessa hevosessa on hyvät ja huonot puolensa. Huono MINUN mielestäni on jäykkä hevonen, joka vain juoksee, ei kuuntele yhtään, eikä taivu tai asetu kunnolla, puskee johonkin suuntaan ratsastajasta välittämättä.. Hyvä on toimiva hevonen, joka asettuu ja taipuu, ja liikkuu pohkeesta eteen. Muuta ei tarvita ;)

 Oletko tyytyväinen omiin taitoisihisi? Haluaisitko kehittää jotain osa-aluetta?
En ole tyytyväinen, enkä täysin tyytyväinen luultavasti tule koskaan olemaankaan. Haluaisin kehittää varsinkin esteillä istuntaani, ja kouluratsastuksessa lähinnä apujeni käyttöä ja käsieni asentoa.


 Oletko tavoitteellinen ratsastaja?
En ole. No, ehkä vähän - tavoitteena olisi päästä viimeistään keväällä kisaamaan 60cm ratoja.


Oletko saavuttanut kaiken haluamasi?
En todellakaan. Tällä hetkellä haluan tasaisen käden, ja oppia ratsastamaan lakua oikein.

 Haluaisitko joskus oman tallin? Miksi?
Olishan se kiva joskus vanhempana !(:

Haluaisitko työskennellä ulkomailla hevosten kanssa? Missä & miksi?
Se olisi tosi hienoa, mutta ei näillä kielitaidoilla..:D





 Millainen hoitomenetelmä on hevosille mielestäsi parhain?
Riippuu ihan hevosesta, mutta.. no niin :D

 Mikä sinulle on tärkeintä hevosurheilussa
Itse hevoset.
 
Millainen olisi viikko ilman hevosia?

 No ei varmaan kovinkaan ihmeellinen, olen kuitenkin joutunut olemaan 2kk ilman hevosia.. Ja tietysti pidempiäkin aikoja, mutta se oli silloin kun en ratsastanut vakituisesti. :)

Tänään olin kuvaamassa iitua & lumia kisoissa, kuvia myöhemmin kun kameran usbi jossain karkuteillä..!

2 kommenttia:

  1. Tää fontti on aika pientä.. Isompi ois parempi:) ja mun mielest bannerin vois kans jo vaihtaa kun on ollu aika pitkää... Kirjottelet miun mielestä aika kivasti. Kuvat voi toki olla uudempia kun aika usein on vanhoja samoja kuvia. Voisitko muuten tehdä videopostauksen tai minä ratsastajana postauksen missä kertoisit itsestäsi ratsastajana hhyviä ja huonoja puolia? Sori tää kritisointi tuli vaan mieleen nää jutut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää postaus sekos jotenkin ni tuli ihan ihmeellinen fontti tähän, mut jos tarkotat kaikkia postauksia ni joo toteutan toivee. (: Bannerin tulen kyllä vaihtamaan, juuri suunnittelin postausta, missä pyydän ihmisiä tekemään bannereita :D Samoja vanhoja kuvia siksi, koska ratsastuksessa on harvoin kuvaaja.. Ja yritän kuitenkin edes jotain kuvia laittaa. Videopostaus ei tule onnistumaan, ainakaan ennen kuin löydän ilmaisen video convertin jostain.. Tuon hyvät & huonot puolet ratsastajana voisin kyllä toteuttaa. (: Ja kiitos kun kerroit noin asiallisesti kommenttis, just tällasia on kiva lukea ja vastailla, kiitos siis !

      Poista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥