torstai 11. lokakuuta 2012

..?

^nyt on ihan tosiaan just tollanen olo.

pomppuponi <3
Multa kysytään lähes joka kerta kun nään jonkun vanhan tutun tallilaisen pitkästä aikaa, että kuka nykyään on sun lemppari. Laku ? Kossu ?

Ei, vaan prinssi. Sitten minulta kysytään, että miksi ihmeessä, et voi edes ratsastaa sillä. Et kehity, et voi tehdä sen kanssa mitään. Joudut kilpailemaan toisella ponilla.

Mitä sitten ? Voin viettää pitkiä aikoja prinssin kanssa ihan kahdestaan, ja tutustua siihen paremmin ja paremmin. Voin harjailla sitä, ja taluttaa alkeistunneilla. Ei, oikeastaan muuta en voi tehdä, mutta se riittää, sillä rakastan sitä ponia.

Kyllä, kirjoitan tänne blogiin eniten lakusta ja muista hevosista keillä menen. Mutta eniten aikaa vietän prinssin kanssa. Joskus jopa tunnin saatan vain olla sen karsinassa ja rapsutella sitä.

"Mutta sehän on vain PONI." Mitä sitten ? Poni tai hevonen, ihan sama. Jokainen poni ja hevonen on omanlaisensa. Ja prinssi sattuu olemaan juuri se poni, mitä rakastan.

maailman tärkein.



"Prinssihän on ihan sairaan ärsyttävä, se ei liiku mihinkään ja joskus pukittelee", joo mutta se kuuluu sen ponin luonteeseen. Prinssi osaa olla todella raivostuttava, mutta ilman sitä prinssi ei olisi juuri se maailman tärkein asia.



Tänään olin tunnilla millalla. Aluksi verkkasimme käynnissä ja ravissa tehden paljon voltteja. Sitten laukkasimme pääty-ympyrällä, ja teimme muutamat väistöt. Loppuakohden millasta tuli superhieno ! (:

^en jaksa kirjoittaa kun kuviakaan ei ole..

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Teiltä löytyy kiva blogi täältä! :)
    Käythän myös vilkaisemassa meidän omaa:
    ----> http://sadetakinsuojassa.blogspot.com/

    Mukavaa viikonloppua sinulle! :)

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥