maanantai 15. lokakuuta 2012

Kouluratsastus ei oo se meijän laji !

Moikka ! Eilen olin koulutunnilla lakun kanssa. Alkutunnista asettelimme ja taivuttelimme hevosia, keskityimme ratsastamaan jokaisen askeleen. Teimme myös pysähdyksiä ja peruutuksia. Laku oli laiska, mutta melko rento ja letkeä, kun yleensä se on todella jäykkis. Ravissa teimme samaa, ei mitään erikoisia tehtäviä, keskityimme vain siihen että hevoset kuuntelevat, istumme oikein ja ratsastamme jokaisen askeleen.

Menimme pääty-ympyröille, joilla teimme väistöä, ensin takaosaa ulospäin, sitten sisällepäin. Ensin käynnissä, ja sitten ravissa. Laukkasimme hetken ympyrää ympäri, ja aloimme tekemään tehtävää, missä takaosaa piti väistättää ulos, suoristus ja laukannosto.

Laku oli koko tunnin ihan idiootti. Aluksi oli ongelmia eteenpäinmenon suhteen, emmekä saaneet yhtäkään kunnollista väistöä koko tunnin aikana ! Väistöt ovat lakulle kyllä hankalia, mutta kuitenkin.. Laukassa laku joko juoksi kovaa, eikä kuunnellut pohkeita ja pidätteitä, tai laukkasi todella löysänä. Pari kertaa tuli hyvät nostot ja pyörivä laukka, mutta siihen se jäi.. Toki ravissakin tuli muutamia pätkiä, kun laku kulki todella mukavasti, mutta sitten se taas tyssäsi.. Nojoo, ei meidän parhaita tunteja, mutta tänään estetunti lakulla, jospa menis nä esteet paremmin..;)

välillä mentiin nätisti..

ja tässäkin ihan hieno ..

anteeks jäätävä istunta !

www.entokiolekehari.fi

wii mun kädet kusee <3

2 kommenttia:

  1. hei toi raita purppuraa blogin kirjottaja on mun kaveri :D Tai siis ollaan nähty pari kertaa ku se on sielt paimalan koulust sen meijä talkkarin tytttö jos muistat sannan ku oon kertonu? ni Emma on sen tyttö, ja iha überkiva! :D

    VastaaPoista

Asiallista palautetta ratsastuksestani saa antaa, ja mitä tahansa saa kysyä! Muistakaa kommentoida ahkerasti, niin minäkin jaksan postailla useammin♥